Ο Αγροτικός Αστέρας Μπόρσα απαντά στην απάντηση του Β. Τζαβέλλα

264 Likes
23 Shares
0 Comments

 

Απάντηση στην απάντηση του προέδρου του Νομικού Προσώπου «Κοινωνική Μέριμνα και Αθλξτισμός» του Δήμου Άργους – Μυκηνών Βαγγέλη Τζαβέλλα δίνει με νέα ανακοίνωση ο Αγροτικός Αστέρας Μπόρσα, με αφορμή την έλλειψη γηπέδου, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να στραφεί σε αναζήτηση στο Δήμο Ναυπλιέων.

 

Η ανταπάντηση της ομάδας:

 

Η ομάδα Αγροτικός Αστέρας νιώθει την υποχρέωση να ενημερώσει τον κόσμο και όχι να τον παραπληροφορεί, όπως κάνει ο κύριος Τζαβέλας.

 

Γιατί δεν ενημερώνετε τον κόσμο κύριε Τζαβέλα για τα γεγονότα;

 

Στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου εσείς ο ίδιος μας παραχωρήσατε το ΔΑΚ Κουτσοποδίου, ενώ εμείς είχαμε κάνει αίτηση για τα πλαστικά γήπεδα του Νομού μας. Ποτέ δεν είχαμε σκοπό να ζητήσουμε το ΔΑΚ Κουτσοποδίου, για να μην καταπονηθεί το γήπεδο από τους πολλούς και συνεχόμενους αγώνες, όντας φυσικό χορτάρι.

 

Στο συγκεκριμένο γήπεδο έχουμε δώσει μόλις δύο από τους τέσσερις εντός έδρας αγώνες μας. Τις τελευταίες εβδομάδες μας έχετε αναβάλει, εσείς ο ίδιος, δύο φορές τον ίδιο αγώνα, με την τοπική ομάδα του Γυμνού, και μάλιστα την τελευταία φορά μας ενημερώσατε παραμονή του αγώνα!

 

Βλέποντας την καθυστέρηση να μας χορηγήσετε γήπεδο για τον αγώνα στις 11/03 και φοβούμενοι ότι θα μας αναβάλετε αγώνα για τρίτη συνεχόμενη Κυριακή, όπως είχατε ενημερώσει και τον προπονητή της ομάδας, στραφήκαμε για βοήθεια στο Δήμο Ναυπλιέων, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα.

 

Ο Αγροτικός Αστέρας Μπόρσα δεν έχει κανένα σκοπό να παίξει πολιτικά παιχνίδια. Μπάλα θέλει να παίξει, στα γήπεδα!

 

Περιμένουμε έργα κύριε Τζαβέλα και όχι άλλες ανακοινώσεις και λόγια με μισές αλήθειες.

 

Υ.Γ. Αν όντως υπάρχει τόσο μεγάλο πρόβλημα με τα γήπεδα (πλαστικά και φυσικά χορτάρια), τότε μπορείτε να διαμορφώσετε το γήπεδο των Φιχτίων (χώμα) έτσι ώστε να πληροί όλες τις προδιαγραφές για να τελεστεί ποδοσφαιρικός αγώνας.

 

Το Δ.Σ. και οι ποδοσφαιριστές του Αγροτικού Αστέρα Μπόρσα

 

 

 

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.