Και δεύτερη αργείτικη ομάδα ευχαριστεί το Δήμο Ναυπλίου και καταγγέλλει το Δήμο Άργους

 

Μετά την ΑΕΚ Άργους, και δεύτερη ομάδα από το Δήμο Άργους – Μυκηνών, ο Αγροτικός Αστέρας Μπόρσα, ευχαριστεί το δήμαρχο Ναυπλιέων για την επίλυση του γηπεδικού προβλήματος και θεωρεί υπεύθυνο το τμήμα μέριμνας και αθλητισμού του Δήμου Άργους-Μυκηνών και τον πρόεδρό του Ευάγγελο Τζαβέλλα.

 

Η ανακοίνωση του Αγροτικού Αστέρα Μπόρσα:

 

Με μεγάλη ικανοποίηση δέχτηκαν οι Νέοι του χωριού μας την επανασύσταση και τη συμμετοχή της ιστορικής ομάδας του Αγροτικού Αστέρα Μπόρσα στο Αργολικό ποδόσφαιρο πριν δύο χρόνια. Δυστυχώς σήμερα ερχόμαστε αντιμέτωποι με ένα ακόμα πρόβλημα που λέγεται “παραχώρηση γηπέδου”.

 

Για την επίλυση αυτού του θέματος, υπεύθυνο είναι το τμήμα μέριμνας και αθλητισμού του Δήμου Άργους-Μυκηνών.

 

Το τμήμα μέριμνας και αθλητισμού αρνήθηκε να μας δώσει παραχωρητήριο για την διεξαγωγή των εναπομείναντων αγώνων της ομάδας μας μετά από αίτημα που υποβάλαμε, αδιαφορώντας αν το σωματείο μας κινδυνεύει με τιμωρία. “Ίσως επειδή είμαστε μικρό χωριό!!”

 

Βλέποντας την αδιαφορία του πρόεδρου κυρίου Τζαβέλα Ευάγγελου για την επίλυση του προβλήματος που λέγεται “παραχωρητήριο γηπέδου” αναγκαστήκαμε να ζητήσουμε λύση στον γειτονικό Δήμο του Ναυπλίου ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα μας παραχωρώντας γήπεδο για τις υποχρεώσεις του σωματείου μας.

 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο κ. Δημήτριο Κωστούρο καθώς και την Πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ κ. Αναστασίου Νάντια για την αντιμετώπιση και επίλυση του προβλήματος μας.

 

Μας λυπεί το γεγονός ότι ο Δήμος στον οποίο ζούμε, στηρίζουμε και δραστηριοποιούμαστε μας αντιμετώπισε με αυτόν το τρόπο.

 

Σας δηλώνουμε ότι το Δ.Σ και οι παίκτες του Αγροτικού Αστέρα Μπόρσα αγαπάμε τον υγιή αθλητισμό και θα δώσουμε μάχες για την απόκτηση των δικαιωμάτων μας στο Δήμο Άργους-Μυκηνών, γιατί είμαστε και εμείς πολίτες του Δήμου και θα θέλαμε την ίδια αντιμετώπιση όπως γίνεται με τις άλλες ομάδες.

 

Το Δ.Σ και ποδοσφαιριστές Αγροτικού Αστέρα Μπόρσα

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια