Ο Γ. Μανιάτης για το επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Λυγουριό

 

Ο Γιάννης Μανιάτης, αναφορικά με την επικείμενη διακοπή της λειτουργίας του Υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Λυγουριό, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Η επικείμενη διακοπή της λειτουργίας του Υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς, που πρόσφατα έγινε γνωστή, με βρίσκει ριζικά αντίθετο, αφού είναι προφανές ότι η λειτουργία του αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο για την οικονομική και κοινωνική ζωή του Δήμου Επιδαύρου.

 

Θα σταθώ δίπλα στην τοπική κοινωνία και στις επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή κι επιθυμούν τη διατήρηση της λειτουργίας του Υποκαταστήματος και θα ενισχύσω τις προσπάθειες και τις δράσεις, που στοχεύουν στην ακύρωση της απόφασης της Τράπεζας Πειραιώς.

 

Είναι απαραίτητο να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να εργαστούμε πάνω σε κάθε δυνατή λύση, ώστε η Τράπεζα Πειραιώς να επανεξετάσει το σχεδιασμό της, να αποτραπεί η υποβάθμιση της εξυπηρέτησης των πολιτών και της ζωής των κατοίκων του Δήμου Επιδαύρου και να ενισχυθεί η οικονομική ανάπτυξη της περιοχής».

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια