Ποιοι ήταν οι πλειοδότες στο ΤΑΙΠΕΔ για ακίνητα στο Ναύπλιο και τη Σαμπάριζα

 

Βρέθηκαν πλειοδότες για την πώληση δύο ακινήτων της Αργολίδας που είχαν ενταχθεί σε διαγωνιστική διαδικασία από το ΤΑΙΠΕΔ. Πρόκειται για το τριώροφο στην παλιά πόλη Ναυπλίου, στην οδό Βασ. Κων/νου 6 και για τα τρία γεωτεμάχια στη Σαμπάριζα Ερμιόνης.

 

Για το κτίριο στο παλιό Ναύπλιο πλειοδότης είναι η εταιρεία με την επωνυμία «KGS DEVELOPMENT ANΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ».

 

 

Για τα οικόπεδα στη Σαμπάριζα πλειοδότης είναι η εταιρεία ‘’ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΗΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ΙΚΕ’’.

 

Συνολικά έσοδα της τάξης των 8.821.700 ευρώ απέφερε η ανάδειξη πλειοδοτών για τα ακίνητα που έχουν ενταχθεί σε διαγωνιστική διαδικασία με δικαίωμα αντιπροσφορών μέσω του ιστότοπου www.e-publicrealestate.gr (e-Auction), η οποία ολοκληρώθηκε χθες, όπως ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ.

 

Επίσης, αναδείχθηκαν πλειοδότες για τα παρακάτω ακίνητα:

 

Για την πώληση Βιομηχανικού οικοπέδου στην Α’ ΒΙΠΕ Βόλου, η εταιρεία με την επωνυμία ‘’ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΑ – ΑΔΕΛΦΟΙ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ ΑΒΕΕ”.

 

Για την πώληση κτιρίου στο κέντρο της Πάτρας, στην οδό Αγ. Νικολάου 8, η εταιρεία με την επωνυμία ‘’GNA ΙΚΕ’’.

 

Για την πώληση ιδανικού μεριδίου 66,6% εξ αδιαιρέτου στην Αθήνα, οδός Βερανζέρου 26 (Ξενοδοχείο ΗΝΙΟΧΟΣ), η εταιρεία με την επωνυμία ‘’3K TEXNIKH EMΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ‘’.

 

Για την μακροχρόνια μίσθωση αγροτεμαχίου όμορου στο Σανατόριο Μάνα στην Κορφοξυλιά Γορτυνίας Ν. Αρκαδίας, η εταιρεία με την επωνυμία ‘’OTUS ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ‘’.

 

 

1 σχόλιο

  1. Πως το ελεγε ο Γκιολας για τον Σαμαρα ??
    ”παρε την πεθερα και εμπρος…” ??
    Καμαρωστε τον τωρα τον ποπολαρο επαναστατη
    που καταπιε το αμιλητο νερο…….

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια