Εκλογές στον Προοδευτικό Σύλλογο Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης»

 

Μέσα σε έντονο συγκινησιακό περιβάλλον πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 26ης Φεβρουαρίου η τελευταία συνεδρίαση του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης». Ήδη συμπληρώθηκε μια τετραετία από την ημερομηνία διεξαγωγής των αρχαιρεσιών, τον Απρίλιο του 2014.

 

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου αφού έκανε έναν σύντομο απολογισμό του έργου της τετραετούς θητείας του Δ. Σ., ευχαρίστησε και εξήρε την προσφορά τού κάθε μέλους στην λειτουργία του Συλλόγου και έδωσε τον λόγο στα μέλη, τα οποία, δίχως εξαίρεση, τόνισαν την επιτυχία των εκδηλώσεων του Συλλόγου.

 

Η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές για την ανάδειξη των 11 τακτικών μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, των 2 αναπληρωματικών μελών και των 3 μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 4 Μαρτίου και από ώρα 10.00΄- 14.00΄ στα Γραφεία του Συλλόγου (Σταϊκοπούλου 52).

 

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία των μελών για την ολοκλήρωση των διαδικασιών, η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν οριστικά την Κυριακή 11 Μαρτίου, στον ίδιο χώρο και κατά τις ίδιες ώρες, ανεξάρτητα από τον αριθμό των μελών που θα συμμετέχουν.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο θεωρεί ότι η συμμετοχή όλων των μελών στην εκλογική διαδικασία, έχει μεγάλη σημασία για την επιτυχημένη πορεία του Συλλόγου και είναι υποχρέωση του κάθε μέλους να δηλώσει με την παρουσία του την ισχύ του Συλλόγου.

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια