Συνάντηση Γκιόλα με την ηγεσία του Υπουργείου Αθλητισμού

 

Την ηγεσία του Υπουργείου Αθλητισμού επισκέφθηκε χθες ο βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας μετά από προκαθορισμένη επικοινωνία.

 

Ενημερώθηκε και συνομίλησε τόσο με τον Υφυπουργό κ. Γεώργιο Βασιλειάδη, καθώς και με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιούλιο Συναδινό.

 

Η συζήτηση, πέραν των γενικών θεμάτων Αθλητισμού, εντοπίσθηκε στα ειδικότερα θέματα του Αθλητισμού (έργων και διοργανώσεων) στο Νομό Αργολίδας.

 

Συγκεκριμένα έγινε γνωστό ότι το εν εξελίξει και στο στάδιο της ολοκλήρωσης έργο της αναβάθμισης του γηπέδου ποδοσφαίρου της Ν. Επιδαύρου, με αρχικό προϋπολογισμό 480.000 ευρώ και πληρωμές προηγουμένων ετών 209.516 ευρώ, πιστώνεται με το ποσό των 230.000 ευρώ, εντασσόμενο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2018, στη ΣΑΕ016 των έργων με την πρόσφατη από 30.1.2018 απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξη Χαρίτση.

 

Με την ίδια απόφαση πιστώνεται και το έργο ενεργειακής αναβάθμισης του Κολυμβητηρίου Ναυπλίου με το ποσό των 10.000 ευρώ, με προϋπολογισμό 248.000 ευρώ. Για το έργο αυτό που είχε καθυστερήσει, χρειάσθηκε να επικαιροποιηθεί η σχετική μελέτη (πράξη που συντελέσθηκε με την συνδρομή των μηχανικών του Δήμου, αλλά και του Προϊσταμένου της Υπηρεσίας του Υπουργείου για τα έργα Ενεργειακής Αναβάθμισης κ. Δημητρίου Γιάκα). Αναμένονται να εκδοθούν και οι απαιτούμενες εγκρίσεις από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων για να προχωρήσει η εξέλιξη του έργου.

 

Στον βουλευτή επισημάνθηκε ότι για την πρόοδο του έργου η απόφαση είναι ειλημμένη και σύμφωνα με την πορεία των εργασιών θα εγκρίνονται περαιτέρω δόσεις, αφού και οι πίνακες πληρωμών του Υπουργείου ανανεώνονται ανά τρίμηνο.

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια