Άργος: Δύο παραπλανητικές πινακίδες σε Κορίνθου και Ηρακλέους

 

Ανάμεσα στις πρόσφατες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Άργος ήταν και η αλλαγή κατεύθυνσης των οδών Νιόβης και Περσέως. Δύο δρόμων παράλληλων που συνδέουν τις οδούς Κορίνθου και Ηρακλέους.Ωστόσο, η σηματοδότηση στις εισόδους των δύο οδών είναι λανθασμένη. Άλλο σήμα του ΚΟΚ έπρεπε να τοποθετήσουν οι υπεύθυνοι και άλλο έβαλαν.

 

Τα σήματα τόσο στη διασταύρωση Κορίνθου και Πέρσεως όσο και στη διασταύρωση Ηρακλέους και Νιόβης υποχρεώνουν τους οδηγούς να σταματήσουν να πηγαίνουν εμπρός και οπωσδήποτε να στρίψουν δεξιά και να μπουν στους δύο στενούς δρόμους…

 

Οι περισσότεροι ντόπιοι βέβαια, καταλαβαίνουν πως αυτό δεν ισχύει και συνεχίζουν την πορεία εμπρός (πολλοί το κάνουν και από γενική άγνοια των σημάτων του ΚΟΚ). Μεγαλύτερο είναι το πρόβλημα για τους ξένους οδηγούς και τους …τουρίστες της πόλης.

 

Κάτοικοι των δύο δρόμων, μας πληροφόρησαν ότι η κίνηση μετά την αλλαγή κατεύθυνσης των δρόμων έχει αυξηθεί κατακόρυφα και πως πολλοί οδηγοί έχουν κατευθυνθεί εκεί λόγω των παραπλανητικών πινακίδων.

 

Διασταύρωση Κορίνθου και Περσέως

 

 

 

Διασταύρωση Ηρακλέους και Νιόβης

 

 

 

Το σωστό σήμα που πρέπει να τοποθετηθεί είναι αυτό:

 

 

 

Σημείωση: Το πρωί της Τετάρτης, το ένα από τα δύο σήματα (Κορίνθου και Περσέως) αντικαταστάθηκε με το σωστό.

 

 

2 σχόλια

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια