Νέο Δ.Σ. στην Ένωση Συγγραφέων & Λογοτεχνών Αργολίδας

 

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την ανάδειξη ενός νέου Δ.Σ στην Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας. Προηγήθηκε συζήτηση και διαπιστώθηκε από όλα τα παρευρισκόμενα μέλη η θετική πορεία της ΕΣΛΑ.

 

Παρά τη μικρή της ηλικία και τα πενιχρά έως ανύπαρκτα οικονομικά της μέσα, η ΕΣΛΑ κατάφερε να αναδείξει το έργο των συγγραφέων και των λογοτεχνών της Αργολίδας συμμετέχοντας σε παρουσιάσεις έργων και ιδιαίτερα στην μεγάλη Έκθεση Βιβλίου στο Ναύπλιο (δεύτερη συνεχή χρονιά). Με ιδιαίτερη ικανοποίηση και επιτυχία διοργανώθηκε ο πρώτος λογοτεχνικός διαγωνισμός στην Αργολίδα και τα κείμενα που βραβεύθηκαν αποτέλεσαν το περιεχόμενο μιας καλαίσθητης έκδοσης, της πρώτης συλλογικής έκδοσης της ΕΣΛΑ.

 

Στη συνάντηση τονίσθηκε, για μια ακόμη φορά, η μεγάλη προσφορά της απερχόμενης προέδρου Κατερίνας Παπαδριανού, στις ιδέες και τις προσπάθειες της οποίας οφείλονται κυρίως οι παραπάνω επιτυχίες. Τα μέλη της ΕΣΛΑ αποδέχτηκαν με σεβασμό την απόφασή της να συμμετέχει από άλλη θέση και εξέλεξαν ένα νέο Δ.Σ. Η ΕΣΛΑ είναι η συλλογική έκφραση της θέλησης των συγγραφέων και λογοτεχνών Αργολίδας να δημιουργήσουν ένα ελεύθερο βήμα για τα Γράμματα και τις Τέχνες στο Νομό και να συνδεθούν με το σύνολο των ανθρώπων που δημιουργούν στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Από τη δική τους συμμετοχή εξαρτάται κυρίως η καλή της πορεία. Γι’αυτό και απευθυνόμαστε σε όλες και όλους όσοι μοιράζονται τις ίδιες δημιουργικές ιδέες, αναζητώντας την ενεργή συμμετοχή τους ώστε να ενισχύσουμε και να αναδείξουμε κάθε προσπάθεια για τον πολιτισμό στην Αργολίδα.

 

Το νέο Δ.Σ της ΕΣΛΑ αποτελείται από:

 

Πρόεδρος: Γιώργος Κόνδης
Γεν. Γραμματέας: Γκέλη Ντηλιά
Αντιπρόεδρος: Θεοδόσης Σπαντιδέας
Μέλη: Δημήτρης Γαλάνης, Γιάννης Σαρρής (Δραγώνας), Νίκη Τσεκούρα, Κατερίνα Παπαδριανού.

 

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια