Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα «Πολλαπλή Νοημοσύνη, Μαθησιακή Λειτουργία – Ολιστική Προσέγγιση»

 

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας σε συνεργασία με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, διοργανώνουν διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα ‘Πολλαπλή Νοημοσύνη, Μαθησιακή Λειτουργία – Ολιστική Προσέγγιση’.

 

Στόχος είναι να διαπιστώσουν οι Εκπαιδευτικοί την σημαντικότητα της θεωρίας της Πολλαπλής Νοημοσύνης, στη διαμόρφωση εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων για την ανάπτυξη της πολλαπλής νοημοσύνης των μαθητών/-τριών τους στην καθημερινή διδακτική πράξη, στις Βιωματικές δράσεις και στις Ερευνητικές εργασίες.

 

Η θεωρία της Πολλαπλής Νοημοσύνης, μπορεί επίσης να βοηθήσει τους Εκπαιδευτικούς και σε θέματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας, στα Πολιτιστικά προγράμματα, στην Τοπική Ιστορία και σε άλλες Σχολικές δραστηριότητες.

 

Οι εισηγήσεις και τα εργαστήρια θα υλοποιηθούν από τους κ. Γ. Φλουρή Ομότιμο Καθηγητή ΕΚΠΑ,  Γ. Τσιναρέλη Visiting Professor Nicosia University και Α. Μαυρόπουλο Διδάσκοντα σε ΜΠΣ ΕΚΠΑ.

 

Συμμετέχοντες: Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Φοιτητές/-τριες του Μεταπτυχιακού Προγράμματος του Τ.Θ.Σ. του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

 

Τόπος διεξαγωγής, Ημέρες & Ώρες:

Στο Ναύπλιο την Τετάρτη 21 και Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018 ώρα 17:30 – 21:00, στον χώρο του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου,

 

Αιτήσεις συμμετοχής:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση μέσω της ανάλογης ηλεκτρονικής φόρμας στην διεύθυνση: https://goo.gl/forms/EUMtRpnWNRub4lyp1 μέχρι 19 Φεβρουαρίου 2018 και θα ειδοποιηθούν στο προσωπικό τους e-mail.

 

Περισσότερες πληροφορίες Δ.Π.Ε. Αργολίδας / Σχολικές Δραστηριότητες κ. Ελένη Μάρα τηλ. 2752024383, Δ.Δ.Ε. Αργολίδας / Σχολικές Δραστηριότητες κ. Γιάννη Γιατράκο τηλ. 2752022796 ή στο Ιστoλόγιο του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας (http://blogs.sch.gr/grsddarg/)

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια