Συνεχίζονται τα μαθήματα εξειδικευμένης Εστιατοριακής τεχνικής στο πλαίσιο του μαθήματος πρακτικής εφαρμογής της ειδικότητας Τεχνικός Τουριστικών μονάδων – Επιχειρήσεων φιλοξενίας από την καθηγήτρια Καρακίτσου Γεωργία στο Γ εξάμηνο σπουδών της Τουριστικής σχολής ΙΕΚ Πελοποννήσου.
Συγκεκριμένα οι καταρτιζόμενοι είχαν την ευκαιρία να διδαχθούν και να εφαρμόσουν ειδικά κουβέρ με την διαδικασία του σέρβις α λα γκεριντόν – τεμαχισμό και καθαρισμό μεριδοποίηση ψαριού και κοτόπουλου.
Οι καταρτιζόμενοι της τουριστικής σχολής ΙΕΚ Πελοποννήσου διδάσκονται σε κατάλληλους χώρου εκπαίδευσης με το απαραίτητο εξοπλισμό, υλικά και εξειδικευμένο προσωπικό, εξειδικευμένα αντικείμενα που εφαρμόζονται σε ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις υψηλών στάνταρ.
Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε στο Δρέπανο Αργολίδας το απόγευμα του Σαββάτου 27/4 η κηδεία…
Το Σάββατο του Λαζάρου αναβιώνει στο Ναύπλιο ένα όμορφο έθιμο, προάγγελος του αναστάσιμου μηνύματος. Κορίτσια…
Ιδέες για πασχαλινά δώρα με καλό σκοπό Γράφει η Δώρα Ν. Αντωνοπούλου Η εβδομάδα που μας…
Ο Κεχαγιάμπεης, ο άνθρωπος που κατέστρεψε το Άργος Η ΑΝΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΧΑΓΙΑΜΠΕΗ…
Ενοικιάζεται ρετιρέ 60 τ.μ., διαμπερές, 4ου ορόφου, στο κέντρο του Άργους. Τιμή: 350 ευρώ. Τηλέφωνο…
Τρεις υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο Άργος Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Αργολίδας διοργανώνει την Παρασκευή 26 Απριλίου και…