Πρόσκληση σε επιχειρήσεις για πρακτική άσκηση σπουδαστών από την Τουριστική Σχολή Άργους

 

Το Υπουργείο Τουρισμού – ΙΕΚ Πελοποννήσου απευθύνει πρόσκληση στις Τουριστικές Επιχειρήσεις (Ξενοδοχεία, Εγκαταστάσεις Ειδικής Τουριστικής Υποδομής) και στα Εργαστήρια Ζαχαροπλαστικής που επιθυμούν να απασχολήσουν τους θερινούς μήνες του τρέχοντος έτους καταρτιζόμενους των ΙΕΚ και σπουδαστές των Ανώτερων Σχολών (ΑΣΤΕ) για πραγματοποίηση της πρακτικής τους άσκησης.

 

Πληροφορίες μπορούν να αντλήσουν από το κεντρικό site του Υπουργείου (www.mintour.edu.gr) ή από το εκπαιδευτήριο της Τουριστικής Σχολής ΙΕΚ Πελοποννήσου στο Άργος πληροφορίες: τηλ. 2751020115 – Κωνσταντίνος Καχριμάνης.

 

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης έχουν οι παρακάτω επιχειρήσεις:

 

α) Κύρια ξενοδοχειακά καταλύματα:
• Κατηγορίας 5 αστέρων με αριθμό κλινών 50 και άνω,
• Κατηγορίας 4 αστέρων με αριθμό κλινών 60 και άνω και
• Κατηγορίας 3 αστέρων με αριθμό κλινών 110 και άνω.

Οι επιχειρήσεις της κατηγορίας θα πρέπει να πληρούν της προϋποθέσεις άρτιας λειτουργίας όλων των τμημάτων μιας σωστά οργανωμένης μονάδας και να λειτουργούν τα τμήματα της αντίστοιχης ειδικότητας.

 

β) Εγκαταστάσεις Ειδικής Τουριστικής Υποδομής, οι οποίες διαθέτουν άρτια οργανωμένα επισιτιστικά τμήματα.

 

γ) Εργαστήρια Ζαχαροπλαστικής πλήρως οργανωμένα από πλευράς εγκαταστάσεων και υπό την προϋπόθεση ότι απασχολούν στην ειδικότητα κατ’ ελάχιστο 5 εργαζόμενους (όπως αυτό προκύπτει από την κατάσταση εργασίας επικυρωμένη από την Επιθεώρηση Εργασίας).

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια