Συνεχίζονται τα μαθήματα εξειδικευμένης Εστιατοριακής τεχνικής στο πλαίσιο του μαθήματος πρακτικής εφαρμογής της ειδικότητας Τεχνικός Τουριστικών μονάδων – Επιχειρήσεων φιλοξενίας από την καθηγήτρια Καρακίτσου Γεωργία στο Γ εξάμηνο σπουδών της Τουριστικής σχολής ΙΕΚ Πελοποννήσου.
Συγκεκριμένα οι καταρτιζόμενοι είχαν την ευκαιρία να διδαχθούν και να εφαρμόσουν ειδικά κουβέρ με την διαδικασία του σέρβις α λα γκεριντόν – τεμαχισμό και καθαρισμό μεριδοποίηση ψαριού και κοτόπουλου.
Οι καταρτιζόμενοι της τουριστικής σχολής ΙΕΚ Πελοποννήσου διδάσκονται σε κατάλληλους χώρου εκπαίδευσης με το απαραίτητο εξοπλισμό, υλικά και εξειδικευμένο προσωπικό, εξειδικευμένα αντικείμενα που εφαρμόζονται σε ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις υψηλών στάνταρ.