Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» από την Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου

 

Για την αλληλέγγυα δράση, στήριξης και ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ναυπλίου, ευχαριστούμε θερμά:

 

το Φουγάρο, τον Κοσμόπουλο Γεώργιο, το Ελαιοτριβείο Μπούκουρη, τον Αντιδήμαρχο Καχριμάνη Γεώργιο, το Νηπιαγωγείο Άριας, το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας, το Χορωδιακό Εργαστήρι Ναυπλίου, το Εσπερινό Λύκειο Ναυπλίου, το RutgersUniversityτου NewJersey, το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να κρατήσουν την ανωνυμία τους , τους φίλους συμπολίτες μας που ανώνυμα μας στηρίζουν, τους εθελοντές και τις εθελόντριες που δημιούργησαν για το χριστουγεννιάτικο bazar και τα ΜΜΕ του νομού μας που στηρίζουν τις δράσεις μας.

 

Ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, εκφράζοντας και τους εθελοντές μέλη μας, θέλουμε να σας μεταφέρουμε τη βαθύτατη χαρά μας γιατί με την ενέργεια σας αυτή μας δίνετε δύναμη, όχι μόνο υλική αλλά και ψυχική.

 

Πιο πολύ σήμερα από ποτέ, με τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό οικογενειών, οι περισσότερες από αυτές με παιδιά, προκύπτει επιτακτική η ανάγκη έμπρακτης στήριξης, αλληλέγγυας δράσης, ανοιχτής αγκαλιάς, ζεστής ματιάς και φροντίδας.

 

Είναι πολύτιμο για εμάς που είστε κοντά μας σ ’αυτή τη πορεία αγάπης.

 

Γιατί αν κάνουμε κάτι όλοι μαζί, μπορούμε να καταφέρουμε …… το όνειρο.

 

ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια