Ενημερωτική συνάντηση ελαιοπαραγωγών στο Κρανίδι

 

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός «Θερμασία Δήμητρα» με την υποστήριξη του Δήμου Ερμιονίδας και σε συνεργασία με τον ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΟΜΙΛΟ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΕΟΕΣ) ΕΥΞΕΙΝΗ ΠΟΛΗ σας καλεί στην ενημερωτική συνάντηση των ελαιοπαραγωγών του Δήμου Ερμιονίδος που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Φεβρουαρίου, και ώρα 6 μ.μ. στο κτήριο του Λυκείου Κρανιδίου με θέμα:

«Ενημέρωση και συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα INTERREG MED“ARISTOIL” με Συντονιστή τον ΕΟΕΣ ΕΥΞΕΙΝΗ ΠΟΛΗ».

 

Σκοπός του προγράμματος είναι η ενίσχυση του εισοδήματος των ελαιοπαραγωγών μέσω της ανάδειξης των υγειοπροστατευτικών χαρακτηριστικών του ελαιολάδου. Το έργο υλοποιείται σε Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Ελλάδα και Κύπρο. Από την Ελλάδα συμμετέχουν επιπλέον η Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

 

Εφόσον υπάρξει δήλωση συμμετοχής από ικανοποιητικό αριθμό ελαιοπαραγωγών, θα δημιουργηθεί και στο Δήμο Ερμιονίδας Κέντρο για την ενημέρωση των ελαιοπαραγωγών και τη συμμετοχή στη διεξαγωγή του ερευνητικού προγράμματος.

 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΩ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ.

 

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, για διευκόλυνση της διαδικασίας μαζί με το δείγμα ελαιολάδου τους, να έχουν γραμμένο σε χαρτί το κινητό τους τηλέφωνο και ένα email.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια