Γραμματικόπουλος: Φτωχός απολογισμός σε έργα, πλούσιος σε σπατάλες και αλαζονεία

 

“Ο κος Κωστούρος και συνολικά η δημοτική αρχή διαχειρίστηκαν 12,5 εκατομμύρια ευρώ τα τελευταία 5 χρόνια για μία σειρά από έξοδα (προμήθειες, εκδηλώσεις, υλικά, εταιρίες, επισκευές, συντηρήσεις, λογισμικά, επιχορηγήσεις κτλ…). Έχουν υποχρέωση να μας πουν πώς ξοδεύτηκαν αυτά τα χρήματα και μέσω πόσων απευθείας αναθέσεων. Αυτό σημαίνει λογοδοσία πεπραγμένων στους δημότες, ανοικτός διάλογος όπως άλλωστε θεσμικά προβλέπεται, τελικά αντί αυτού ο κος Δήμαρχος κατέφυγε σε έναν μονόλογο απευθυνόμενος σε ένα μικρό φιλικό ακροατήριο το προηγούμενο απόγευμα, υποβαθμίζοντας συνειδητά την σημερινή θεσμική διαδικασία του δημοτικού συμβουλίου..”.

 

 

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Χρήστος Γραμματικόπουλος στην ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που αφορούσε τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής των τελευταίων πέντε ετών επισημαίνοντας παράλληλα την απουσία έργου, την κακοδιαχείριση των δημοτικών χρημάτων και το απαράδεκτο ύφος-ήθος εξουσίας που ασκείται.

 

 

 

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Χρήστου Γραμματικόπουλου:

 

 

“1/Έργο, 2/Διαχείριση δημόσιου χρήματος, 3/Ύφος-Ήθος εξουσίας. Αυτοί είναι οι τρεις παράγοντες, τα τρία βασικά στοιχεία, η συνισταμένη των οποίων μας δίνει τον τελικό βαθμό για έναν δήμαρχο και μια δημοτική αρχή.

 

Ο απολογισμός του δημάρχου για τα 6 χρόνια παρουσίας του, απλά επιβεβαίωσε αυτά που βλέπουμε και ζούμε όλοι μας. Ελάχιστα τα έργα, κανένα δε αληθινά σημαντικό, την ίδια στιγμή που σε άλλους δήμους γίνονται πολλά και σημαντικά. Αδιαφανής η διαχείριση του δημοτικού χρήματος με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ να διακινούνται χωρίς διαγωνισμούς μέσω αμέτρητων απ’ευθείας αναθέσεων. Αν όμως στα δύο πρώτα στοιχεία (έργο, δημόσιο χρήμα) τα πράγματα δεν πάνε καλά, το τρίτο στοιχείο (ύφος-ήθος εξουσίας) είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση, ίσως γιατί, μάλλον, δεν παίρνει και γιατρειά. Η αλαζονεία και η έπαρση κυριαρχούν. Ακόμη και ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίστηκε ο δήμαρχος την διαδικασία του απολογισμού το επιβεβαίωσε. Αυτό λοιπόν το τρίτο στοιχείο είναι που εμποδίζει δήμαρχο και δημοτική αρχή να αντιληφθούν τι συμβαίνει γύρω τους. Έτσι ενώ υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος να διορθωθούν κάποια πράγματα δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος.

 

– Ως προς τα έργα.

 

1/ Χωματερή Καραθώνας-Διαχείριση Σκουπιδιών.

 

Υποσχόταν ο κος Κωστούρος στις 23 Μαίου 2012 ότι σε 45 ημέρες θα έκλεινε την παράνομη χωματερή της Καραθώνας, επανέλαβε μάλιστα την ίδια υπόσχεση στις 5 Σεπτεμβρίου του 2012. Πέρασαν 6 χρόνια χωρίς να έχει γίνει τίποτα, μάλιστα η χωματερή διπλασιάστηκε σε έκταση ενώ αρκετά συχνά οι καπνοί από τις φωτιές των σκουπιδιών πνίγουν την πόλη. Η δε οικολογική και τουριστική ζημιά είναι ανυπολόγιστη.

 

Το καλοκαίρι του 2016 ο κος Κωστούρος δίχως το δημοτικό συμβούλιο να γνωρίζει τίποτα, «τορπίλισε» την κοινή συνεργασία για την προσωρινή διαχείριση με το Άργος, αφήνοντας ξεκρέμαστο το Ναύπλιο και πετώντας στα σκουπίδια μία καλή ευκαιρία να κλείσει το αίσχος της Καραθώνας και να μεταφερθεί η όλη διαχείριση των σκουπιδιών μας εκτός Δήμου μας, σε αδειοδοτημένο οικόπεδο στο Δήμο Άργους με τιμή κάτω από 45 €/ τόνο και με το υπόλειμμα να αποθηκεύεται εκεί.

 

2/ Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Ναυπλίου, Πολεοδομικές μελέτες Γλυκειάς, Προφ.Ηλία.

 

Νέες υποσχέσεις και μεγάλα λόγια από τον κο Κωστούρο στις 11 Φεβρουαρίου 2013 στο δημοτικό συμβούλιο ότι θα ξεκολλήσει το Γ.Π.Σ.-Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π. Ναυπλίου. Πέρασαν από τότε 5 χρόνια και το ΓΠΣ παραμένει στο ίδιο ακριβώς σημείο, στο στάδιο Β1. Τα ίδια και χειρότερα και για τις πολεοδομικές μελέτες Γλυκειάς και Προφ.Ηλία οι οποίες παραμένουν στάσιμες. Όλες αυτές τις υποθέσεις τις χειρίστηκε ο κος Κωστούρος όχι μόνο επί 6 χρόνια ως δήμαρχος αλλά από το 2008 και ως αρμόδιος αντιδήμαρχος.

 

Έτσι, μετά από τόσα χρόνια, οι περιουσίες των δημοτών παραμένουν αναξιοποίητες και το κυριότερο, ένα σπουδαίο εργαλείο ανάπτυξης όπως είναι κατ’ εξοχήν τα πολεοδομικά σχέδια παραμένει λόγω ανικανότητας και αδιαφορίας «νεκρό».

 

3/ Λιμάνι- εκβάθυνση- μαρίνα σκαφών

 

Εδώ πια τα πράγματα αγγίζουν τα όρια της φαρσοκωμωδίας. Οι προεκλογικές υποσχέσεις του κου Κωστούρου από τον Απρίλιο του 2014 περί ονείρων που επιτέλους γίνονται πραγματικότητα ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο ενώ την ίδια στιγμή κανένα έργο δεν είχε καν ξεκινήσει!! Ήταν δε τέτοιος ο επικοινωνιακός καταιγισμός που αν κάποιος δεν έμενε στο Ναύπλιο θα είχε την εντύπωση ότι το λιμάνι έχει «φρακάρει» από τα σκάφη αναψυχής στην μαρίνα και τα τεράστια κρουαζιερόπλοια (ναι, αυτά που ακόμη και σήμερα είναι αρόδο αγκυροβολημένα).

 

Η πραγματικότητα δυστυχώς είναι ότι 4 χρόνια μετά από τις μεγαλόστομες υποσχέσεις κανένα από τα δύο έργα δεν έχει πραγματοποιηθεί. Ειδικά για την εκβάθυνση δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία αν σκεφτεί κανείς την πρωτοφανή ευνοϊκή πολιτική συγκυρία να «έχουμε» στο Νομό αλλά και στην πόλη του Ναυπλίου τον ίδιο τον Πρωθυπουργό και δύο υπουργούς. Χρηματοδότηση-εγκρίσεις-γραφειοκρατία ξεπερνιόντουσαν με ευκολία με λίγα τηλεφωνήματα. Και όμως αυτό το έργο «κατάφερε» η δημοτική αρχή να το ρίξει κυριολεκτικά στα βράχια. Έτσι ένα έργο που θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί σε 6 μήνες δηλαδή από τον Δεκέμβριο του 2014 παραμένει «κολλημένο». Και επειδή οι εκλογές πλησιάζουν, το νέο σίριαλ της εκβάθυνσης ξεκινάει πάλι, με τον προϋπολογισμό στα 5,5 εκατομμύρια πέραν του 1 εκατομμυρίου που έχει ήδη ξοδευτεί…Μακάρι τουλάχιστον τώρα κάτι να γίνει.

 

4/ Σχολικά κτίρια, 2ο & 5ο δημοτικό σχολείο.

 

Για το γνωστό αυτό πρόβλημα της συστέγασης του 2ου & 5ου δημοτικού σχολείου στο Ναύπλιο, οι υποσχέσεις ξεκινούν από το 2008!! όταν ο κος Κωστούρος ως αντιδήμαρχος τότε χειριζόταν την όλη υπόθεση με την γνωστή πλέον σε όλους μας κατάληξη. Δέκα χρόνια μετά και τα παιδιά των δύο σχολείων εξακολουθούν να στριμώχνονται σε ένα κτίριο και σε γειτονικά καταστήματα. Πέρασαν τόσα χρόνια αντιδημαρχίας και δημαρχίας του κου Κωστούρου και όμως ούτε ένα καινούργιο σχολείο δεν έχει ακόμη φτιαχτεί.

 

5/ Συνεδριακό κέντρο

 

Όταν και η τελευταία πόλη της Ελλάδος έχει τον δικό του συνεδριακό χώρο, το Ναύπλιο εξακολουθεί να μην έχει όχι μόνο ένα αξιόλογο συνεδριακό κέντρο αλλά ούτε καν μία αίθουσα για να συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο.
Η σημασία ενός σύγχρονου συνεδριακού πολυχώρου δεν χρειάζεται να αναλυθεί. Ένα τέτοιο έργο μπορεί να ανεβάσει σε τελείως άλλο επίπεδο ολόκληρο τον Δήμο μας.

 

6/ Κολυμβητήριο-θέρμανση

 

Άλλη μία τραγελαφική ιστορία με τις υποσχέσεις να πέφτουν και πάλι βροχή. Άλλη μία υπόθεση που έχει χειριστεί ο κος Κωστούρος όχι μόνο τα 6 τελευταία χρόνια σαν δήμαρχος αλλά ακόμη πιο πίσω, από το 2008, ως αντιδήμαρχος. Ανικανότητα και αναποτελεσματικότητα, έχουν οδηγήσει το κολυμβητήριο ουσιαστικά να μένει κλειστό το μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου με αποτέλεσμα οι ομάδες να προπονούνται στην …Τρίπολη!!

 

7/ Έργα υποδομής, ύδρευση-αποχέτευση.

 

Εν έτει 2018 και όμως σημαντικές περιοχές του Δήμου μας δεν έχουν πόσιμο νερό.

 

Άφθονες και εδώ οι υποσχέσεις ειδικά προεκλογικά. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην περιοχή της Μιδέας όπου ουσιαστικά οι βασικές υποδομές ύδρευσης ήταν έτοιμες από την εποχή του πρώην δήμου Μιδέας (πρίν το 2010) μόλις το τελευταίο διάστημα πάει να γίνει κάτι. Φυσικά για άλλες περιοχές όπως τα Ίρια και η Κάντια δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Για τα έργα αποχέτευσης τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα αφού σχεδόν κανένα σημαντικό έργο αποχέτευσης δεν εκτελείται. Ειδικά για το αποχετευτικό του Δρεπάνου αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ήταν ένα έργο με εγκεκριμένη χρηματοδότηση από το 2011 (πριν αναλάβει ο κος Κωστούρος δήμαρχος) και θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί από το 2013, όμως στους πρώτους μήνες της θητείας του κου Κωστούρου το έργο απεντάχθηκε με την γνωστή καθυστέρηση που ακολούθησε.

 

 

8/ Ποδηλατόδρομοι

 

Ακόμη μία υπόσχεση του κου δημάρχου η οποία δεν έχει υλοποιηθεί. Καλές οι ποδηλατάδες, όμως τα ποδήλατα χρειάζονται και ποδηλατόδρομους.

 

 

9/ Ανατολική παραλία Ναυπλίου

 

Η ανατολική παραλία Ναυπλίου παραμένει εδώ και χρόνια εγκαταλελειμμένη. Μια περιοχή που θα μπορούσε να έχει αξιοποιηθεί με την δημιουργία χώρων αναψυχής και αθλητισμού ούτε καν καθαρίζεται πολλές φορές.

 

 

– Ως προς την διαχείριση του δημοτικού χρήματος….

 

Η αδιαφανής διαχείριση των δημοτικών χρημάτων συνίσταται κυρίως στον μεγάλο όγκο απ’ευθείας αναθέσεων, δίχως διαγωνισμούς με τα ίδια πρόσωπα αρκετές φορές να επαναλαμβάνονται. Υπολογίζεται ότι ο κος δήμαρχος και συνολικά η δημοτική αρχή διαχειρίστηκαν τα τελευταία 5 χρόνια 12,5 εκατομμύρια € ( 2,5 εκ. € ανά έτος), για μια σειρά από έξοδα (προμήθειες, εκδηλώσεις, υλικά, εταιρίες, επισκευές, συντηρήσεις, λογισμικά, επιχορηγήσεις κτλ κτλ). Είναι υποχρεωμένος λοιπόν ο κος Κωστούρος να λογοδοτήσει στους δημότες για το πώς ξοδεύτηκαν αυτά τα χρήματα. Πόσα ακριβώς εκατομμύρια ευρώ μοιράστηκαν τα τελευταία 5 χρόνια με απ’ευθείας αναθέσεις. Καλός ο μονόλογος σε φιλικό ακροατήριο χωρίς αντίλογο και ενοχλητικές ερωτήσεις, αλλά αυτό δεν λέγεται λογοδοσία πεπραγμένων, λέγεται κοροϊδία. Οι δημότες δικαιούνται να γνωρίζουν πως ξοδεύτηκαν τα χρήματα τους.

 

Την διετία 2014-2016, διάστημα στο οποίο ήταν και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ ο κος Κωστούρος, η επιχείρηση είχε έλλειμμα (διαφορά εσόδων-εξόδων) 2.000.000 € !!. Χωρίς μάλιστα να εκτελούνται κάποια μεγάλα έργα που να δικαιολογούν αυτό το τεράστιο έλλειμμα. Φυσικά και εδώ οι απ’ευθείας αναθέσεις κυριάρχησαν. Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα των τριών διαδοχικών απ’ευθείας αναθέσεων σε αθηναϊκά γραφεία συνολικής αξίας 74.000 €!! για την σύνταξη τεχνικοοικονομικών μελετών και επιχειρησιακών σχεδίων. Παρότι αυτές οι αναθέσεις κρίθηκαν παράνομες από το Ελεγκτικό Συνέδριο, οι αναθέσεις συνεχίζονται προς την ίδια κατεύθυνση χωρίς την παραμικρή ντροπή. Φυσικά όλα αυτά τα έχουμε καταγγείλει εγγράφως προς τα όλα αρμόδια όργανα της πολιτείας…

 

Ένα άλλο παράδειγμα κακοδιαχείρισης της δημοτικής αρχής που το πλήρωσαν πάλι οι δημότες με αύξηση από 18% έως 29% των δημοτικών τελών, είναι και το έλλειμμα 1.286.000 € που είχε το 2015 ο Δήμος στα ανταποδοτικά τέλη. Ήταν δε γνωστό από τον Ιούλιο του ίδιου έτους ότι όσοι δήμοι παρουσιάσουν ελλείμματα στην χρήση του 2015 θα κληθούν να τα καλύψουν με αυξήσεις των δημοτικών τελών (ΚΥΑ 26945/31-07-2015) παρ’ όλα αυτά ουδείς ενδιαφέρθηκε και έτσι το έλλειμμα ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο €. Ενέγραψαν δε έσοδο από την ΔΕΥΑΝ 542.000 € (που ποτέ δεν θα εισπραχθεί) ώστε λογιστικά να «μαζευτεί» κάπως το έλλειμμα στις 743.000 €. Αλλά και το 2014 υπήρχε έλλειμμα στα ανταποδοτικά τέλη 939.000 € αυτή την φορά.

 

Άλλο παράδειγμα αδιαφάνειας αποτελεί η οικονομική διαχείριση του Μαραθωνίου. Για τον Μαραθώνιο τα τελευταία τρία χρόνια έχουν δαπανηθεί συνολικά 400.000 €. Παρ’ όλα αυτά ένας στοιχειώδης οικονομικός απολογισμός που να μας λέει που ξοδεύτηκαν αυτά τα χρήματα ακόμη δεν έχει γίνει. Ερωτηματικά υπάρχουν επίσης αναφορικά με την διαδικασία είσπραξης των χρημάτων από τις συμμετοχές των δρομέων και τις χορηγίες.
Είναι προφανές ότι ο δήμος όχι μόνο δεν θα έπρεπε να πληρώνει για τον Μαραθώνιο αλλά αντιθέτως θα έπρεπε να έχει και οικονομικό όφελος.

 

Κλείνοντας, εμείς ως αξιωματική αντιπολίτευση εκτός από την κριτική και τον έλεγχο που θεσμικά οφείλουμε να κάνουμε, έχουμε θέσει στην διάθεση της δημοτικής αρχής όλο το προεκλογικό πρόγραμμα μας με πληθώρα προτάσεων, ιδεών και δράσεων.

 

Επίσης έχουμε καταθέσει στο δημοτικό συμβούλιο τα τελευταία χρόνια μία σειρά και από νέες προτάσεις. Η διεκδίκηση του παλιού ΞΕΝΙΑ και η ανακαίνιση του σε συνεδριακό κέντρο, η ανάπλαση της παραλιακής εισόδου του Ναυπλίου με την δημιουργία πεζόδρομων-ποδηλατόδρομων, η προσέγγιση των μεγάλων κρουαζιερόπλοιων από την μεριά της Αρβανιτιάς με την χρήση του συστήματος της πλωτής αποβάθρας, η εύκολα υλοποιήσιμη δημιουργία μαρίνας ακριβώς μπροστά στην παλιά πόλη, η κοινή διαχείριση και συνεργασία με το Άργος για τα σκουπίδια, η έκθεση σκαφών, είναι μερικές μόνο από τις προτάσεις μας που δυστυχώς συνάντησαν «τείχος» ειρωνείας ακόμη και χλευασμού επιβεβαιώνοντας αυτό που στην αρχή επισημάναμε, ότι δηλαδή το μελανότερο σημείο της εξαετούς παρουσίας ως δημάρχου του κου Κωστούρου δεν είναι τόσο η πασιφανής έλλειψη έργων, ήταν και είναι το απαράδεκτο ύφος-ήθος εξουσίας που ασκεί.”

 

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διαβάστε ακόμη

Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε και στο Ναύπλιο

Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε και στο Ναύπλιο Την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024» υποδέχθηκε το Ναύπλιο, την Τετάρτη 17 Απριλίου.  Η Ολυμπιακή...

Ο Δήμος Άργους-Μυκηνών υποδέχθηκε την Ολυμπιακή Φλόγα

Ο Δήμος Άργους-Μυκηνών υποδέχθηκε την Ολυμπιακή Φλόγα Ο Δήμος Άργους-Μυκηνών υποδέχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 17 Απριλίου την Ολυμπιακή Φλόγα η οποία ξεκίνησε την πορεία...

Ναύπλιο: Δημιουργείται πάρκο δίπλα στη βίλα Ζυμβρακάκη

Ναύπλιο: Δημιουργείται πάρκο βίλα Ζυμβρακάκη Ξεκίνησαν τα έργα δημιουργίας πάρκου πλησίον της βίλας Ζυμβρακάκη. Ήδη τα σκαπτικά μηχανήματα διαμορφώνουν τον χώρο για την ευχάριστη επίδραση...

Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε και στο Ναύπλιο

Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε και στο Ναύπλιο Την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024» υποδέχθηκε το Ναύπλιο, την Τετάρτη 17 Απριλίου.  Η Ολυμπιακή...

Ο Δήμος Άργους-Μυκηνών υποδέχθηκε την Ολυμπιακή Φλόγα

Ο Δήμος Άργους-Μυκηνών υποδέχθηκε την Ολυμπιακή Φλόγα Ο Δήμος Άργους-Μυκηνών υποδέχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 17 Απριλίου την Ολυμπιακή Φλόγα η οποία ξεκίνησε την πορεία...

Ναύπλιο: Δημιουργείται πάρκο δίπλα στη βίλα Ζυμβρακάκη

Ναύπλιο: Δημιουργείται πάρκο βίλα Ζυμβρακάκη Ξεκίνησαν τα έργα δημιουργίας πάρκου πλησίον της βίλας Ζυμβρακάκη. Ήδη τα σκαπτικά μηχανήματα διαμορφώνουν τον χώρο για την ευχάριστη επίδραση...

Η απεργιακή κινητοποίηση στο Άργος

Η απεργιακή κινητοποίηση στο Άργος Απεργιακή κινητοποίηση οργανώθηκε το πρωί της Τετάρτης 17/4 στο Άργος με τη συμμετοχή του ΠΑΜΕ, σωματείων και πολιτών. Συμμετείχαν μεταξύ άλλων,...

Η απεργιακή κινητοποίηση στο Άργος

Η απεργιακή κινητοποίηση στο Άργος Απεργιακή κινητοποίηση οργανώθηκε το πρωί της Τετάρτης 17/4 στο Άργος με τη συμμετοχή του ΠΑΜΕ, σωματείων και πολιτών. Συμμετείχαν μεταξύ άλλων,...

Βρέθηκε νεκρός έξω από το Βυζαντινό Μουσείο Άργους

Ένας νεκρός άνδρας βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 17 Απριλίου έξω από το Βυζαντινό Μουσείο Άργους, στο προαύλιο των Στρατώνων Καποδίστρια. Τη σορό εντόπισε σύμφωνα...

Στην Ακρόπολη των Μυκηνών την Τετάρτη η Ολυμπιακή Φλόγα

Στην Ακρόπολη των Μυκηνών η Ολυμπιακή Φλόγα Στην Ακρόπολη των Μυκηνών θα βρεθεί αύριο Τετάρτη 17 Απριλίου, στις 2.20μμ, η Ολυμπιακή Φλόγα στέλνοντας μήνυμα σε...

Πρόσφατα θέματα

Πρόσφατα θέματα

8 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν – Κάποια γεγονότα σαν σήμερα

18 Απριλίου: γεγονότα σαν σήμερα Εικόνες: Ο σεισμός στο Σαν...

Ενοικιάζεται οικόπεδο 2.500 τ.μ. στα Φίχτια Αργολίδας με σκεπαστούς χώρους και ασκεπείς επιφάνειες

Ενοικιάζεται οικόπεδο 2.500 m2 στα Φίχτια Αργολίδας Ενοικιάζεται οικόπεδο 2.500...

Δηλώσεις συμμετοχής για τον “Επιδαύριο Δρόμο”

Όλοι δίνουν ραντεβού στην Επίδαυρο την Κυριακή 12 Μαΐου,...

Γλέντι με τον λυράρη Πέτρο Σαριδάκη στη Δαλαμανάρα Άργους

  Ο δεξιοτέχνης λυράρης Πέτρος Σαριδάκης σε ένα μοναδικό γλέντι...

Πρέβεζα: Της πήραν 190.000 ευρώ για να της «λύσουν τα μάγια»

Για απάτη κατηγορούνται δύο άτομα στην Πρέβεζα, που φαίνεται ότι...

“Green Wolves”: Επιτέλους, θα δώσει κάποιος συγχαρητήρια στον Παναργειακό;

"Green Wolves": Παναργειακό Ανακοίνωση από τη λέσχη φίλων Παναργειακού "Green...

Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε και στο Ναύπλιο

Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε και στο Ναύπλιο Την Ολυμπιακή Φλόγα...