Σεμινάρια εκπαιδευτικών για ευαισθητοποίηση στα ανθρώπινα δικαιώματα

 

Οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση και το Γραφείο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα, διοργανώνουν δύο επιμορφωτικα βιωματικά σεμινάρια με θέματα: «Σκληρό καρύδι» και «Κι αν ήσουν εσύ;» για τους Εκπαιδευτικούς που διδάσκουν στον Νομό.

 

Συμμετέχοντες: Τα σεμινάρια μπορούν να τα παρακολουθήσουν εκπαιδευτικοί, εμψυχωτές νεανικών ομάδων ή ανθρωπιστικών οργανώσεων, φοιτητές κ.ά. Σε περίπτωση που υπάρχουν περισσότερες αιτήσεις συμμετοχής θα γίνει κλήρωση. Προτεραιότητα έχουν τα μέλη του Πανελληνίου Δικτύου για το Θέατρο στην Εκπαίδευση.

 

Τόπος διεξαγωγής, ημέρες & ώρες:
α) στο Ναύπλιο, με θέμα «Το Σκληρό Καρύδι», την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 17:00 – 21:00, στον χώρο του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου,
β) στο Άργος, με θέμα «Κι αν ήσουν εσύ;», το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 10:00 – 18:00, στον χώρο του 1ου Λυκείου Άργους.

 

Αιτήσεις συμμετοχής:
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση μέσω της ανάλογης ηλεκτρονικής φόρμας μέχρι 5 Φεβρουαρίου 2018 και θα ειδοποιηθούν στο προσωπικό τους e-mail, στις 6 Φεβρουαρίου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το ιστoλόγιο του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας.

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια