Τα μυστικά του Κοσμά Αρκαδίας μέσα από το νέο, ανανεωμένο του site

148 Likes
24 Shares
1 Comments

 

Ο Κοσμάς Αρκαδίας αποκαλύπτεται μέσα από το νέο ανανεωμένο του site. Μία ιστοσελίδα που πρωτοεμφανίστηκε το φθινόπωρο του 2015 με πρωτοβουλία της Κοινότητας, και προσωπικά του προέδρου Παναγιώτη Σταθούση, και από τότε αριθμεί πάνω από 120.000 επισκέπτες.

 

Μπαίνοντας δυναμικά στο 2018, το kosmasarcadia.gr άλλαξε και σας προσκαλεί να το ανακαλύψετε.FullResponsive για κινητές συσκευές και με νέο σύγχρονο design,το τουριστικό portal του χωριού γίνεται ταχύτερο, λειτουργικότερο καιμε πλουσιότερη ύλη. Οι φίλοι του Κοσμά θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να ενημερώνονται για τα νέα του χωριού και τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα σε αυτό.

 

Το ορεινό χωριό του Δήμου Νότιας Κυνουρίας θεωρείται ιδανικός προορισμός για δραστηριότητες στη φύση. Έτσι λοιπόν, για πρώτη φορά προτείνονται Ποδηλατικές και Πεζοπορικές διαδρομές στον μαγευτικό Πάρνωνα, με επίκεντρο τον Κοσμά.

 

Μία Καινοτομία που εισάγεται προς διευκόλυνση του επισκέπτη είναι η εμφάνιση λεπτομερών liveχαρτών των διαδρομών και σημείων ενδιαφέροντος, με τη βοήθεια του GoogleMaps. Να σημειωθεί πως η εφαρμογή GoogleMapsπαρέχει τη δυνατότητα κατεβάσματος offlineχαρτών, ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτούς μέσω GPS,ακόμα και αν δεν πιάνει σήμα στο κινητό.

 

Μπορείτε να αναζητήσετε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα kosmasarcadia.gr ή στην σελίδα του χωριού στο Facebook.

 

 

Σχετικά Links:

https://www.facebook.com/kosmaskynouria/
https://www.facebook.com/groups/kosmasarcadia/
https://www.instagram.com/kosmasarcadia/?hl=el

 

1 ΣΧΟΛΙΟ
  • Λημνιατης 27 Ιανουαρίου 2018

    Πραγματικά ένα στολίδι, μπράβο στην τοπική αυτοδιοίκηση για την διαφήμιση του όμορφου αυτού χωριού,

    1

    0

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.