Τα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων

 

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, στη 1.30 το μεσημέρι, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων για να αποφασίσει για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 

ΘΕΜΑ 1o
Περί έγκρισης της αρ. 5/2017 απόφασης του ΔΣ του ΝΠΔΔ με την επωνυμία « Ιωάν. Καποδίστριας» με θέμα ψήφιση προϋπολογισμού έτους 2018 και Ο.Π.Δ.

 

ΘΕΜΑ 2ο
Περί ανατροπής των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου για ανάληψη υποχρέωσης – δέσμευσης πιστώσεων οικονομικού έτους 2017.

 

ΘΕΜΑ 3ο
Περί τροποποίησης τεχνικού προγράμματος 2018.

 

ΘΕΜΑ 4ο
Περί έγκρισης τροποποίησης του προϋπολογισμού οικ. έτους 2018.

 

ΘΕΜΑ 5ο
Περί έγκρισης διοργάνωσης εκδήλωσης εορτασμού του πολιούχου Αγίου Αναστασίου και διάθεσης σχετικής πίστωσης.

 

ΘΕΜΑ 6ο
Περί έγκρισης της μελέτης και της εκτέλεσης του έργου « κατασκευή πεζοδρομίου στην είσοδο της ΔΚ Τολού».

 

ΘΕΜΑ 7ο
Περί αυξήσεως ωραρίου εργασίας του υπάλληλου του Δήμου Μιχαήλ-Κων/νου Ντάνου.

 

ΘΕΜΑ 8ο
Περί έγκρισης συνδιοργάνωσης με την Βουλή των Ελλήνων της έκθεσης με θέμα: «Ιωάννης Καποδίστριας, διαδρομές στην ιστορία του » και διάθεσης σχετικής πίστωσης.

 

ΘΕΜΑ 9ο
Περί συγκρότησης επιτροπών παραλαβής υπηρεσιών έτους 2018.

 

ΘΕΜΑ 10ο
Περί έγκρισης διοργάνωσης ετήσιων αγώνων τοξοβολίας Κλειστού χώρου στις 4 Φεβρουαρίου στο κλειστό της Αγ.Τριάδας και διάθεσης σχετικής πίστωσης.

 

ΘΕΜΑ 11ο
Περί έγκρισης χορήγησης δικαιώματος διέλευσης του ΟΤΕ από κοινόχρηστους χώρους στον οικ. Πρ. Ηλία της ΤΚ Αγ. Αδριανού ΔΕ Ν.Τίρυνθας του Δ.Ναυπλιέων.

 

ΘΕΜΑ 12ο
Περί έγκρισης προβολής του Δήμου Ναυπλιέων στο ένθετο ΤΑΞΙΔΙΑ ‘Αποκριάτικο Αφιέρωμα’ της εφημερίδας Καθημερινή και διάθεσης σχετικής πίστωσης.

 

ΘΕΜΑ 13ο
Περί έγκρισης του 2ου ΑΠΕ ΑΠΕ του έργου «Προμήθεια και τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας».

 

ΘΕΜΑ 14ο
Περί έγκρισης διοργάνωσης παρουσίασης του βιβλίου «Το ανάθεμα της Γιόλακας» του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου στο Βουλευτικό και διάθεσης σχετικής πίστωσης.

 

ΘΕΜΑ 15ο
Περί έγκρισης προμήθειας αναμνηστικού, ημερολογιακού λευκώματος με θέμα « Θεόδωρος Κολοκοτρώνης ο Αρχιστράτηγος της Εθνεγερσίας ».

 

ΘΕΜΑ 16ο
Περί συγκρότησης της επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων ,κατόπιν διενέργειας κλήρωσης για την ανάδειξη του αιρετού μέλους.

 

ΘΕΜΑ 17ο
Περί τροποποίησης της αρ. 510/2017 απόφασης.

 

ΘΕΜΑ 18ο
Περί έγκρισης του 4ου πρακτικού συνεδρίασης της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών και Αμφισβητήσεων.

 

ΘΕΜΑ 19ο
Επί αιτήσεως της εταιρείας CHROSODIM MON.IKE για παραχώρηση της χρήσης τμήματος της πλατείας Φιλελλήνων.

 

ΘΕΜΑ 20ο
Περί έγκρισης συνδιοργάνωσης θεατρικής παράστασης με « Το Σπίτι του Ηθοποιού » και διάθεσης σχετικής πίστωσης.

 

ΘΕΜΑ 21ο
Περί έγκρισης του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Επισκευή στέγης κτιρίου ( βίλας) Ζυμβρακάκη».

 

ΘΕΜΑ 22ο
Περί έγκρισης συνδιοργάνωσης εόρτιας εκδήλωσης με το Σύλλογο ‘ΝΑΥΠΛΙΟΣ’ προς τιμήν του Πολιούχου της γενέτειρας πόλης και διάθεσης σχετικής πίστωσης.

 

ΘΕΜΑ 23ο
Περί έγκρισης αύξησης τελών που αφορούν πάγια κινητής τηλεφωνίας για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών του γραφείου Πολιτικής Προστασίας Δ.Ναυπλιέων.

 

ΘΕΜΑ 24o
Περί έγκρισης συνδιοργάνωσης παράστασης «Το Θέαμα Δρόμου “L’ ILLUSION COMIQUE”» στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των Αποκρεών και διάθεσης σχετικής πίστωσης.

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια