Το αποκριάτικο πρόγραμμα του Άργους με χορούς, πάρτι και τσικνίσματα σε καφετέριες

 

Η ΚΕΔΑ-Μ ανακοίνωσε τις εκδηλώσεις που θα γίνουν στο Δήμο Άργους – Μυκηνών κατά τη διάρκεια του Τριωδίου. Πρόκειται κυρίως για …αποκριάτικους χορούς συλλόγων, πάρτι σε 3-4 καφετέριες, τσίκνισμα σε καφενεία, ακόμη και γιορτή για τον Άγιο Βαλεντίνο. Φυσικά δεν λείπουν και οι λίγες αποκριάτικες εκδηλώσεις (π.χ. καρναβαλικές παρελάσεις) που διοργανώνει η ίδια. 

 

Βέβαια, ένα ζήτημα που δημιουργείται είναι γιατί γίνεται άμεση διαφήμιση σε συγκεκριμένα καταστήματα.

 

 

Κυριακή 28 Ιανουαρίου
19:30, πλατεία Εθνοσυνέλευσης στον Αη Γιάννη, ανοίγει το Τριώδιο στο Άργος. Παραδοσιακό Γλέντι με χορό και τραγούδι γύρω από τη φωτιά. Το χορό ανοίγουν χορευτικές ομάδες του συλλόγου Ελληνική Παράδοση.

 

 

Τρίτη 30 Ιανουαρίου
10:00,  Εν λευκώ Modern Bistro. Μουσική βραδιά με αποκριάτικη διάθεση με τον Άγγελο Ανδριανό.

 

 

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου
21:00,  Απόλλων Κεφαλάρι. Ετήσιος αποκριάτικος χορός του Παναργειακού.  Ζωντανή μουσική, χορός, πλήρες μενού, δώρα.

 

 

4 – 18 Φεβρουαρίου
Κεντρική πλατεία Άργους, έκθεση σε συνδιοργάνωση με το Τμήμα Φιλοτελισμού των ΕΛΤΑ και  τη συνεργασία των Α/θμιας & Β/θμιας  Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Άργους Μυκηνών. Ειδικά συλλεκτικά φύλλα γραμματοσήμου με θέμα ¨Καρναβάλι¨ και τη φωτογραφία σας θα διατίθενται προς πώληση. Μαζί με το γραμματόσημο θα προσφέρεται και μία καρτ ποστάλ της ανανεωμένης κεντρικής πλατείας του Άργους.

 

 

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου
9:30, Στρατώνες Καποδίστρια. “Δαναών παιχνίδι” 2018.  Στον κόσμο της δράσης, της περιπέτειας και του ομαδικού πνεύματος σας καλούν 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους, οι Α/θμια & Β/θμια  Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Άργους-Μυκηνών.
12:30, Pantazis Royal. Παιδικός αποκριάτικος χορός Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Καποδιστριακού Σχολείου Άργους. Ορχήστρα, χορός, πλήρες μενού, πλούσια δώρα, πολλές εκπλήξεις!
12:30, Απόλλων Κεφαλάρι. Αποκριάτικος χορός “Οδύσσειας” του συλλόγου ΑΜΕΑ-γονείς-κηδεμόνες-φίλοι Αργολίδας. Ζωντανή μουσική, καλό φαγητό, κέφι, δώρα.
17:00, Pantazis Κεφαλάρι. Παιδικός αποκριάτικος χορός του Συλλόγου Ελληνικών Χορών & Εθνογραφικών Μελετών Ελληνική Παράδοση.
17:30, Κουρτάκι, πρ. Δημοτικό σχολείο. Παιδικό αποκριάτικο πάρτι με πολλές εκπλήξεις του συλλόγου Κίνηση Γυναικών Κουρτακίου.
20:00, Απόλλων Κεφαλάρι. Αποκριάτικος χορός του Α.Ο. Διομήδης Άργους και των ακαδημιών του (Wolfaki). Μουσικό πρόγραμμα με τους Formix.
Τσικνοπέμπτη 8 Φεβρουαρίου
12:00, Εν λευκώ Modern Bistro. ΨΗΝΟΥΜΕ, κερνάμε σουβλάκια, χορεύουμε και τραγουδάμε με ελληνική μουσική σε Αποκριάτικους ρυθμούς με τον DJ Nikos Soikin.
12:30, Τσικνίζουμε στο καφέ – ουζερί του Γιαννάτου.
14:00, Homies café/bistro. Ο DJ Elias_Psomadakis αναλαμβάνει να μας …. ΑΝΟΙΞΕΙ την ΟΡΕΞΗ.
The Brothers. “ΤΣΙΚΝΟPARTY”, The Original BBQ Party.

 

 

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου
11:00, κεντρική πλατεία Άργους. ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ! Το «Τσίρκο Πασπαρτού» έρχεται στην πόλη μας για μία &μοναδική παράσταση! Θα ενθουσιαστείτε με τον Clown Νικολίνο, τους Ζογκλέρ George & Alinda και το Μάγο Oscar! Τα σχέδια του face painting θα εντυπωσιάσουν τα παιδάκια! Σε συνεργασία με την Α/βάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Άργους Μυκηνών.
20:00, Στρατώνες Καποδίστρια – αίθ. Ιώ. Αποκριάτικο πάρτι από το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους & την Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη σε ρυθμούς 80’s & 90’s.  Είσοδος ελεύθερη.
20:30, Pantazis Κεφαλάρι. Αποκριάτικος χορός του Συλλόγου Ελληνικών Χορών & Εθνογραφικών Μελετών Ελληνική Παράδοση.

 

 

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου
12:00, Pantazis Royal. Αποκριάτικος χορός Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 6ου Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Άργους. Πλούσια δώρα.
15:00, Νέα Κίος. Καρναβαλική παρέλαση. Κάωιμο του Καρνάβαλου.
18:00, Κεφαλάρι, πλατεία. Αποκριάτικο γλέντι του Πολιτιστικού Συλλόγου Κεφαλαρίου.

 

 

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου
22:00, The Brothers, “VALENTINE’S DAY”, Wine is my Valentine.

 

 

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου
20:00 στις γειτονιές & τα σοκάκια του Άργους ΚΑΝΤΑΔΕΣ & ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ από τη χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Τελέσιλλα & του τμ. Αναπολώντας. Διευθύνει ο Γιάννης Κόντης.
24:00, Barroc – underground – pleasure. ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ. Ξαναγινόμαστε μαθητές & πάμε για μάθημα. Στις 24:00 ανεβαίνει στην έδρα του ο Καθηγητής DJ Elias_Psomadakis. Θα παρθούν απουσίες.

 

 

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου
19:30, Η ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ στους δρόμους της πόλης. Μαντολίνο,  μαντόλα, μαντολοτσέλο και κιθάρα παίζουν επτανησιακές καντάδες και η Χορωδία τραγουδάει.
21:00, Homies café/bistro. Αποκριάτικο LATIN PARTY. Η σχολή χορού BAILANDO μας ξεσηκώνει να λικνιστούμε σε latin ρυθμούς.
22:00 The Brothers, “FLASHBACK”, 80’s – 90’s Hits.
22:00, Εν λευκώ Modern Bistro. ΠΑΡΤΥ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ. Ντυνόμαστε στα Λευκά και σας περιμένουμε στο Λευκό Χορό μας.

 

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου
19:00, Homies café/bistro. Το carnival group του Homies ¨Χορεύοντας στη Βροχή¨ προθερμαίνεται για την αυριανή Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση σ΄ ένα all night Disco Party.
20:00, κεντρική πλατεία Άργους. Η 1η ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ είναι γεγονός! Τα ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ θέλουν να σας γνωρίσουν!  Εντυπωσιακό SHOW ΜΕ ΦΩΤΙΕΣ και ζογκλερικά κόλπα! Ελάτε να χορέψουμε στους βραζιλιάνικους ρυθμούς Samba Batucada & Samba Reggae που θα παίζει η ΜΠΑΝΤΑ ΚΡΟΥΣΤΩΝ QUILOMBO! Σε συνεργασία με τις Α/βάθμια & Β/θμια Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Άργους Μυκηνών.
20:30, Pantazis Royal. ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Τελέσιλλα.
22:00, Εν λευκώ Modern Bistro. ΠΑΡΤΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ. Σας παρουσιάζουμε την καρναβαλική μας ομάδα και διασκεδάζουμε όλοι μαζί.
24:00, Barroc – underground – pleasure. Ελάτε στο δάσος του Sherwood στο Nottingham της Αγγλίας. Σκαρφαλωμένος … στα decks … ο Ρομπέν των Δασών DJ Elias_Psomadakis πετάει τα μουσικά του βέλη.

 

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου
16:00, κεντρική πλατεία Άργους. ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕ ΑΡΜΑΤΑ! Έναρξη με τους ΚΑΡΑΜΟΥΝΤΖΕΣ, τη μασκότ του Αργείτικου Καρναβαλιού! Sfina … στο Αργείτικο Καρναβάλι ο TONIS SFINOS και η ομάδα του σε ένα ανατρεπτικό! Music Show! Παρέλαση ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΩΝ με Εντυπωσιακές Στολές!  PARKOUR SHOW με ΑΚΡΟΒΑΤΕΣ!
20:00, Homies café/bistro. Ο Μεγάλος Αρχηγός του καρναβαλικού μας group DJ Gabriel Nanopoulos αναλαμβάνει το πιλοτήριο του Homies!
20:00, Εν λευκώ Modern Bistro. Μετά την καρναβαλική παρέλαση συνεχίζουμε να ξεφαντώνουμε ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ στο καθιερωμένο αποκριάτικο πάρτυ – θεσμό.
21:00, The Brothers, “REVENGE OF THE NERDS”, Brothers’ Nerd V16 Ever.
24:00, Barroc – underground – pleasure. ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ. Ο DJ Minas Kontos αναλαμβάνει να μας κάνει ακόμη πιο … μούσκεμα.

 

 

Καθαροδευτέρα 19 Φεβρουαρίου
Νέα Κίος: Παιδική χαρά. Παραδοσιακό υπαίθριο γλέντι με ζωντανή μουσική & δωρεάν εδέσματα της ημέρα.
Παραδοσιακά Κούλουμα & Πέταγμα του Χαρταετού σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα.

 

 

 

 

8 σχόλια

  1. Οι καφετέρειες που διαφημίζονται, φέτος θα εξαιρεθούν από το διαγωνιστικό τμήμα της καρναβαλικής παρέλασης ή θα σαρώσουν πάλι τα βραβεία;;;;;;;;

  2. Στο Άργος υπάρχουν τουλάχιστον 15 καφετέριες και σχεδόν τα διπλάσια ουζερί – καφενεία.Επίσης δραστηριοποιούνται καμιά 50αριά σύλλογοι. Η ΚΕΔΑΜ αποφάσισε να διαφημίσει τις επαγγελματικές δραστηριότητες κάποιων ελάχιστων επιχειρήσεων, ακόμη και Vallentine’s party. Δεν είναι η πρώτη φορά, κάθε χρόνο γίνεται αυτό. Πάλι καλά που δεν μας είπε που να πάμε να πάρουμε σερπαντίνες, αφρούς και χαρταετούς. Πολιτιστική ανυπαρξία εκδηλώσεων. Και αν πάει κόσμος στην παρέλαση (που θα πάει δεν γίνεται να κλειστεί στο σπίτι του) θα βγει ο Δημότης να γράφει “Βούλιαξε το Άργος. Μπάβο Δήμαρχε που έκανες θεσμό τις άγνωστες μέχρι σήμερα Απόκριες”.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια