Μαθητές ΑμεΑ ανέφεραν στο δήμαρχο τα προβλήματα μετακίνησης στο Ναύπλιο

 

Συνάντηση με ομάδα 8 μαθητών του Ειδικού Γυμνασίου & Λυκείου Αργολίδας και τους αρμόδιους καθηγητές τους, οι οποίοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα FREE MOBILITY – παράλληλη δράση της εκστρατείας ECOMOBILITY- είχε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.
 

Το FREE MOBILITY είναι ένα πολυβραβευμένο πρόγραμμα, που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα με την ελπίδα ότι οι μαθητές από τα Ειδικά Σχολεία θα αναδείξουν τις δυσκολίες που προκαλούν οι συνθήκες και οι συνήθειες μετακίνησης στην λειτουργία των πόλεων και επηρεάζουν την ποιότητα ζωής των ίδιων και των συμπολιτών τους.

 

Η ομάδα του Ειδικού Σχολείου Αργολίδας κάλεσε το Δήμαρχο Ναυπλιέων καιφορείς στην αίθουσα του Τριανόν, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις και να συζητήσουν την υπάρχουσα κατάσταση στην πόλη του Ναυπλίου.

 

Ο κ. Κωστούρος συζήτησε με τους μαθητές τα προβλήματα μετακίνησης που έχουν εντοπίσει όπως εμπόδια πεζών ή ατόμων με κινητικές δυσκολίες, καθώς και παρατυπίες που εμποδίζουν την καθημερινή μετακίνηση στην πόλη.

 

Στο διάλογο που διεξήχθη ο Δήμαρχος Ναυπλιέων διαβεβαίωσε τα παιδιά ότι η δημοτική αρχή και πολιτική βούληση και προπαντός περίσσευμα ψυχής έχει προκειμένου να πραγματοποιήσει όσα προτείνονται.

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια