Δωρεάν σεμινάριο από τους ψυχολόγους του Δήμου Άργους – Μυκηνών

 

Διήμερο δωρεάν σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο παλιό Δημαρχείο του Άργους (1ος όροφος, Δαναού 3, Άργος) στις 22 και 23 Ιανουαρίου 10.00-13.00 με θέμα «Φόβος ή Φοβία: Αναγνώριση και διάκριση των δύο ψυχοσυναισθηματικών καταστάσεων».

 

Θα γίνει στις 22 και 23 Ιανουαρίου (10 πμ – 1 μμ) με εισηγητές τους ψυχολόγους Κεραμίδα Παναγιώτη και Σκαρπέλου Μαίρη.

 

Για δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο τηλέφωνο 27513 60747. Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν. Περιορισμένος αριθμός θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Ο Φόβος είναι ένα απολύτως φυσιολογικό και υγιές συναίσθημα που μας προστατεύει αρκετές φορές στην πορεία της ζωής από ενδεχόμενες επικίνδυνες καταστάσεις. Από την άλλη η Φοβία είναι μια κατάσταση που διογκώνει το συναίσθημα του Φόβου, συνοδεύεται από μια πλειάδα ψυχοσωματικών αντιδράσεων και δυσκολεύει το άτομο στην καθημερινή του ζωή.

 

Μέσα από αυτό το σεμινάριο θα επιχειρήσουμε να αναγνωρίσουμε και να διαχωρίσουμε τις δυο αυτές καταστάσεις, να ψηλαφήσουμε τις σωματικές αντιδράσεις που συνοδεύουν την κάθε κατάσταση και να προτείνουμε τρόπους διαχείρισης και αντιμετώπισης τους.

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια