Την διαδικασία μετάγγισης (decantage) κόκκινου παλαιωμένου κρασιού είχαν την ευκαιρία να διδαχθούν και να παρακολουθήσουν σήμερα οι καταρτιζόμενοι Α έτους του Τουριστικού τμήματος της Τουριστικής σχολής ΙΕΚ Πελοποννήσου.
Την εξειδικευμένη αυτή διαδικασία εκπαίδευσης επιμελήθηκε η καθηγήτρια της Τουριστικής σχολής κα Γεωργία Καρακίτσου στο πλαίσιο του μαθήματος πρακτικής εφαρμογής εστιατοριακής και οινολογίας στα εξοπλισμένα εργαστήρια της σχολής στο Αργος.
Οι καταρτιζόμενοι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον όλη την διαδικασία και κατόπιν εφάρμοσαν τα διδαχθέντα από την καθηγήτριά τους με τη μέθοδο της κατευθυνόμενης εισήγησης και διδακτικής.
Η σχολή τουριστικής εκπαίδευσης ΙΕΚ Πελοποννήσου στο Άργος εφαρμόζει άριστη διαδικασία εκπαίδευσης ενηλίκων με πραγματικές συνθήκες εκπαίδευσης στα θεματικά αντικείμενα στηριζόμενη στην εμπειρία των καθηγητών και τα άριστα και εξοπλισμένα εργαστήρια.
7 Μαΐου: γεγονότα σαν σήμερα Εικόνες: H βύθιση του βρετανικού κρουαζιερόπλοιου «Λουζιτάνια», οι ιδρυτές και…
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και με την παρουσία πλήθους κόσμου, μητροπολιτών και του συνόλου των κλήρου…
Κάποιες από τις γιορτές των επόμενων ημερών στην περιοχή του Άργους Γράφει η Δώρα Ν. Αντωνοπούλου…
Ο ...πρωτάρης Παναργειακός - Iστορικές στιγμές των «Λύκων» (έρευνα του Κυριάκου Παναγιωτόπουλου) Μια ιδιαίτερα αξιόλογη…
Κηδεία Κωνσταντίνου Σχοινοχωρίτη Τον αγαπημένο μας μπαμπά, παππού, προ-παππού ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΣΧΟΙΝΟΧΩΡΙΤΗ του Δημητρίου, ετών 90,…
6 Μαΐου: γεγονότα σαν σήμερα Εικόνες: Η σφαγή των προξένων στη Θεσσαλονίκη, συγκρούσεις κατά τη…