Εξειδικευμένα μαθήματα για το κρασί στην Τουριστική Σχολή Άργους

 

Την διαδικασία μετάγγισης (decantage) κόκκινου παλαιωμένου κρασιού είχαν την ευκαιρία να διδαχθούν και να παρακολουθήσουν σήμερα οι καταρτιζόμενοι Α έτους του Τουριστικού τμήματος της Τουριστικής σχολής ΙΕΚ Πελοποννήσου.

 

Την εξειδικευμένη αυτή διαδικασία εκπαίδευσης επιμελήθηκε η καθηγήτρια της Τουριστικής σχολής κα Γεωργία Καρακίτσου στο πλαίσιο του μαθήματος πρακτικής εφαρμογής εστιατοριακής και οινολογίας στα εξοπλισμένα εργαστήρια της σχολής στο Αργος.

 

Οι καταρτιζόμενοι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον όλη την διαδικασία και κατόπιν εφάρμοσαν τα διδαχθέντα από την καθηγήτριά τους με τη μέθοδο της κατευθυνόμενης εισήγησης και διδακτικής.

 

Η σχολή τουριστικής εκπαίδευσης ΙΕΚ Πελοποννήσου στο Άργος εφαρμόζει άριστη διαδικασία εκπαίδευσης ενηλίκων με πραγματικές συνθήκες εκπαίδευσης στα θεματικά αντικείμενα στηριζόμενη στην εμπειρία των καθηγητών και τα άριστα και εξοπλισμένα εργαστήρια.

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια