Γ. Γκιόλας: Σκάνδαλο πρώτης γραμμής η μεταστέγαση του ΚΕΕΛΠΝΟ (βίντεο)

 

Απαντώντας στις ερωτήσεις του βουλευτή Γιάννη Γκιόλα, η κ. Φωτεινή Σκοπούλη, πρώην Υφυπουργός Υγείας, συνέχισε τις αποκαλύψεις για το “πάρτι” που είχε στηθεί στο χώρο της υγείας και τη διαπλοκή της πολιτικής ηγεσίας του ΚΕΕΛΠΝΟ και των διοικήσεών του με οικονομικά συμφέροντα.

 

Αγορά κτιρίου με το υπερβολικό κόστος των 17 εκατ. ευρώ για αδικαιολόγητη μεταστέγαση του ΚΕΕΛΠΝΟ με διαγωνισμό που φωτογράφιζε το συγκεκριμένο κτίριο.

 

Το ΚΕΕΛΠΝΟ σε χρονικό διάστημα τριών ετών διέθεσε το ιλιγγιώδες ποσό των 53,5 εκατ. ευρώ σε μέσα μαζικής ενημέρωσης για τη μετάδοση κοινωνικών μηνυμάτων, πολλά από τα οποία θα μπορούσαν να μεταδοθούν δωρεάν.

 

Προσλήψεις με αδιαφανείς διαδικασίες ατόμων τα οποία βρέθηκαν από το ΚΕΕΛΠΝΟ στο γραφείο του τότε Υπουργού Άδωνη Γεωργιάδη.

 

Η κατάσταση με τη διοίκηση και διαχείριση του ΚΕΕΛΠΝΟ έγινε πρότυπο για μεγάλη χρονική περίοδο από την πολιτική ηγεσία ότι μπορούσαν να αντλούν κρατικά κονδύλια χωρίς αιτιολόγηση και τον απαιτούμενο οικονομικό έλεγχο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια