Ο Σωτήρης Κωτσοβός νέος πρόεδρος στο «Δαναό» – Ποιοι συμμετέχουν στο Δ.Σ.

 

Ο δικηγόρος Σωτήρης Κωτσοβός εξελέγη πρόεδρος του Συλλόγου Αργείων «ο Δαναός» στις αρχαιρεσίες που έγιναν την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου. Τα υπόλοιπα μέλη κατά σειρά επιτυχίας είναι:

 

Εκλεγέντες:
Παναγιώτης Παπανικολάου
Δημήτρης Καρυάμης
Πέτρος Κωτσόπουλος
Παναγιώτης Μπαντανάς
Βασιλική Καχριμάνη – Βασιλοπούλου
Δημήτρης Μαγκλάρας
Αναστάσιος Σκλήρης
Αγγελική Σταμέλου
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Μαρία Κωτσιοπούλου-Κωστάκη
Αντώνης Σπηλιόπουλος

 

Επιλαχόντες:
Αικ. Προκοπίου
Ιωαν. Κόντης
Κων. Σταθόγιαννης

 

 

Όπως ανέφερε μετά την εκλογή του o νέος πρόεδρος Σωτήρης Κωτσοβός:

 

Eίναι μεγάλη τιμή να προϊστασαι σ’ έναν απ’ τους ιστορικότερους φιλολογικούς συλλόγους της Ελλάδος, τον Σύλλογο Αργείων «Ο ΔΑΝΑΟΣ». Όπως είναι και μεγάλη η ευθύνη να διαδέχεσαι ανθρώπους που από το 1894 μέχρι σήμερα στόχευαν πάντα ψηλά και πέτυχαν πάντα τα ψηλότερα για τον ξακουστό Σύλλογο της πόλης μας.

 

Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που η Γ.Σ. του Συλλόγου στις σημερινές αρχαιρεσίες μου έδωσε απλόχερα αυτή την εντολή να συνεχίσω εγώ, ως Πρόεδρος στον ιστορικό μας σύλλογο, το διαρκές έργο της πολιτισμικής του παρέμβασης αλλά και συγκινημένος που διαδέχομαι στη θέση αυτή, τον παλιό φίλο και συνεργάτη Δημήτρη Παπανικολάου.

 

Τους ευχαριστώ όλους θερμά και υπόσχομαι ότι, έχοντας εμπειρίες ετών, μαζί με το νέο Δ.Σ. αλλά και τη βοήθεια όλων των μελών, θα προχωρήσουμε αρμονικά για το ακόμα καλύτερο αύριο του ιστορικού μας Συλλόγου.

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια