Γρηγόρης: To κορυφαίο δίκτυο μικρογευμάτων και καφέ επεκτείνεται στην περιφέρεια

 

Την 1η θέση στην Ελλάδα και την 8η σε ολόκληρη την Ευρώπη, στο χώρο των μικρογευμάτων και του καφέ κατέχει ο Γρηγόρης. Το δίκτυο των καταστημάτων της εταιρείας χρόνο με το χρόνο αυξάνεται και έχει σημαντική παρουσία στην περιοχή της Αττικής αλλά και σε αρκετές περιοχές της περιφέρειας.

 

Ο Γρηγόρης, συνδυάζοντας την αναγνωρισιμότητα με την ποιότητα και την εμπειρία, δίνει στους επιχειρηματίες τη σιγουριά ότι η συνεργασία μέσω της μεθόδου του franchise θα αποτελέσει μια ασφαλή και κερδοφόρα επένδυση.

 

Από το 2016 μάλιστα λειτουργεί στο Πόρτο Χέλι ένα ολοκαίνουργιο κατάστημα Γρηγόρης, το οποίο αποτελεί και ορόσημο για την εταιρεία, καθώς πρόκειται για το πρώτο κατάστημα στον νομό Αργολίδας, ενώ από τις αρχές του 2018 αναμένεται να ανοίξει ένα επιπλέον κατάστημα στο Άργος.

 

Αυτή τη στιγμή, λειτουργούν περισσότερα από 320 καταστήματα Γρηγόρης στην Ελλάδα, στην Κύπρο, στη Γερμανία και στις Μπαχάμες. Καθημερινά, περισσότεροι από 250.000 πελάτες επισκέπτονται τα καταστήματά του. Πολλοί από αυτούς μάλιστα βρίσκονται σε περιοχές της περιφέρειας, καθώς ο Γρηγόρης αριθμεί ήδη πάνω από 30 καταστήματα στην Κρήτη, αλλά και σε άλλες πόλεις της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας, στην Καλαμάτα, στην Σπάρτη, στην Ξάνθη, στην Κάλυμνο, και στις Κυκλάδες.

 

Διαθέτοντας 45 χρόνια εμπειρίας, το δίκτυο Γρηγόρης προσφέρει με ζεστασιά, πίτες, σάντουιτς, σαλάτες, καφέ και ροφήματα, αφήνοντας στον πελάτη την αίσθηση ποιότητας και αυθεντικότητας, φροντίδας και νοστιμιάς, σιγουριάς και απόλαυσης.

 

 

Υποστήριξη και συνεχής βελτιστοποίηση

 

Με πολύχρονη εμπειρία και συσσωρευμένη γνώση, ο Γρηγόρης παρέχει σημαντική υποστήριξη στους συνεργάτες του επενδύοντας συνεχώς στη βελτιστοποίηση του εργασιακού τους περιβάλλοντος και στην αποτελεσματική οργανωτική του δομή, με στόχο τη δημιουργία των καλύτερων και αποδοτικότερων συνθηκών συνεργασίας.

 

Για τη δημιουργία Γρηγόρης απαιτούνται τουλάχιστον 50 τμ. Το απαιτούμενο αρχικό κεφάλαιο ξεκινά από 85.000 € (ανάλογα με το χρηματοδοτικό που θα επιλεγεί, συμπεριλαμβάνονται: Entry fees, Αρχιτεκτονική μελέτη χώρου, Κόστος διαμόρφωσης καταστήματος, Κόστος εξοπλισμού). Οι υπηρεσίες υποστήριξης, δαπάνες marketing & επικοινωνίας είναι 5% επί των καθαρών πωλήσεων.

 

Επιβράβευση των πρακτικών που εφαρμόζει η εταιρεία αποτελούν και οι διακρίσεις που έχει λάβει σε ποικίλους τομείς:

 

• Βραβείο 2017 για δίκτυο Franchise με τα πιο πιστά, και αφοσιωμένα μέλη (Most Loyal Network)
• Βραβείο 2016 για τον καλύτερο Ηγέτη Franchise (Best Franchise Leader)
• Βραβείο 2015 για τις καλύτερες ενέργειες Μάρκετινγκ (Best Marketing Campaign)
• Βραβείο 2014 για την Καλύτερη Εξυπηρέτηση πελατών (Customer Oriented Franchise)
• Βραβείο 2013 για την Καλύτερη Σχέση Ποιότητας – Τιμής Προϊόντος (Best Value for Money Product)
• Βραβείο 2012 για την Καλύτερη Σχέση Ποιότητας – Τιμής Προϊόντος (Best Value for Money Product)
• Βραβείο 2011 για τον Καλύτερο Ηγέτη Franchise (Best Franchise Leader) για τον κ. Βλάσση Γεωργάτο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας
• Βραβείο 2010 ως ο Δικαιοπάροχος με το Καλύτερο Εργασιακό Franchise Περιβάλλον (Best Franchise Workplace)
• Βραβείο 2010 για την Καινοτομία στην Εξυπηρέτηση Πελατών, για τη σειρά προϊόντων «Διατροφή & Ισορροπία» από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ).

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το franchise της επιχείρησης, δείτε εδώ.

 

Πληροφορίες

Tηλ.: 210 9971100
Fax: 210 9956433
E-mail: [email protected]
Website: www.gregorys.gr
Διευθύνων Σύμβουλος: Βλάσσης Γεωργάτος

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια