Έργα κρατούμενων των Δικαστικών – Αγροτικών Φυλακών θα πωλούνται στο μπαζάρ του Ναυπλίου

 

Στο μπαζάρ του Δήμου Ναυπλιέων, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, από το πρωί μέχρι το απόγευμα, παίρνουν μέρος για πρώτη φορά το Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Ενηλίκων Τίρυνθας και το Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου.

 

Με την υποστήριξη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος του ΤΘΣ θα πωλούν έργα των κρατουμένων, που έφτιαξαν με μεγάλο ενθουσιασμό σε περίπτερο που τους παραχώρησε ο Δήμος Ναυπλιέων.

 

Με τις κατασκευές αυτές οι έγκλειστοι απασχολήθηκαν γόνιμα, συνεργάστηκαν, εκτονώθηκαν, χάρηκαν από τις δημιουργίες τους και θα είναι ευεργετικό να διαπιστώσουν ότι τα έργα τους είχαν ζήτηση και πωλήθηκαν.

 

Τα χρήματα που θα εισπραχθούν θα δοθούν στους κρατούμενους ώστε να αντιμετωπίσουν τρέχουσες μικρές ανάγκες. Η συμμετοχή αυτή στοχεύει στην καλλιέργεια της αυτό-εικόνας και αυτοπεποίθησης των τροφίμων και δρα ως προετοιμασία για την επανένταξή τους μετά την αποφυλάκιση.

 

Επίσης στο κιόσκι γίνονται δεκτές οι προσφορές σας από ανδρικά ρούχα ή είδη προσωπικής καθαριότητας καθώς και οι προτάσεις σας, αν επιθυμείτε, να αναλάβετε ομιλία ή εργαστήρι εντός των φυλακών με τον καινούργιο χρόνο.

 

Οι κρατούμενοι «εντός» στέλνουν τις ευχές τους στους «εκτός» για ευχάριστες γιορτές αγάπης.

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια