Εκδήλωση της ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας του ΟΑΕΔ Αργολίδας

140 Likes
83 Shares
0 Comments

 

Η ΕΠΑ.Σ Μαθητείας ΟΑΕΔ Αργολίδας διοργάνωσε την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου επίσημο δείπνο, προς τιμήν των κοινωνικών εταίρων και επιχειρηματιών που προσφέρουν θέσεις Μαθητείας, με στόχο την ανάδειξη των επαγγελματικών δεξιοτήτων και ικανοτήτων των μαθητών, στο πλαίσιο της 2ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Επαγγελματικών Δεξιοτήτων 2017.

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο ” ERNESTO” στο Άργος και τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών κ. Δ. Καμπόσος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Δαμούλος, η διευθύντρια της Αρχικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του ΟΑΕΔ κ. Νατάσσα Σακκά, η διευθύντρια της διεύθυνσης Επαγγελματικού Προσανατολισμού κ. Κ. Χατζηγιάννη, ο κ. Κ. Σταμούλος στέλεχος της διοίκησης του ΟΑΕΔ, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Άργους – Μυκηνών και επιχειρηματίες του νομού που δραστηριοποιούνται στους κλάδους εστίασης, τουρισμού, επισιτισμού και αυτοκινήτων.

 

Όλοι οι συμμετέχοντες εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για τον επαγγελματισμό και την ποιότητα που επέδειξαν οι μαθητές της Σχολής, οι οποίοι με την επίβλεψη και την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους, ετοίμασαν και παρουσίασαν ένα εξαιρετικό μενού με γεύσεις που αναδείκνυαν τα τοπικά προϊόντα.

 

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.