26 άτομα για φύλαξη στο Δήμο Άργους – Ετήσιο κόστος: 425.270 €

 

425.270 ευρώ (343.000 + ΦΠΑ) είναι η προσφορά της εταιρείας «Falcon Security G.S. – Στυλιανός Γαλεϊδης Ι.Ε.Π.Υ.Α.» για τη 12μηνη φύλαξη στο Δήμο Άργους – Μυκηνών. 

 

Η εταιρεία Falcon (η οποία εδώ και μήνες έχει με απευθείας αναθέσεις αναλάβει τη φύλαξη στο Άργος) ήταν η μοναδική διαγωνιζόμενη καθώς άλλες τρεις αποκλείστηκαν στην προηγούμενη φάση του μειοδοτικού διαγωνισμού επειδή σύμφωνα με το Δήμο, δεν τηρούσαν του όρους που είχαν τεθεί.

 

Ο διαγωνισμός δεν έχει τυπικά ολοκληρωθεί καθώς απαιτείται προσκόμιση και έλεγχος των δικαιολογητικών κατακύρωσης.

 

Σύμφωνα με την προσφορά της εταιρείας, ο αριθμός των εργαζομένων που θα απασχοληθούν ανέρχεται σε 26, με μηνιαίο κόστος ανά εργαζόμενο τα 816 ευρώ.

 

Κάθε μήνα, η φύλαξη θα κοστίζει στο Δήμο (μαζί με το ΦΠΑ) 35.439 ευρώ.

 

Στην περιγραφή της δαπάνης δεν αναφέρεται κάτι συγκεκριμένο για οχήματα που θα χρησιμοποιηθούν, για περιπολίες.

 

Το ποσό θα πληρωθεί αποκλειστικά από τα ταμεία του Δήμου και τα έσοδα από τα ανταποδοτικά τέλη.

 

 

 

11 σχόλια

  1. τανκ θα στολισει στο ποταμι διπλα Μπετοβλακες αργειτες που μας φορτωσατε το γελοιο Σας φτυνει ολος ο κοσμος και καμαρωνετε γιδια

    • Κλασσικος κομμουνιστοσυμμοριτης αριστερος νεοφιλελευθερος άπλυτος….Γιατι αναφέρετε την λέξη τάγμα συνέχεια;;;;;Σας έμεινε στο dna απο το στιλιάρη που ειχατε αρπάξει απο το τάγματα του Εατ/Εσα;

  2. Παρατηρώντας τον πίνακα με τις δαπάνες και το κόστος παρατηρούμε το εξής {για ολόκληρη την ετήσια σύμβαση}: Εργολαβικό κέρδος 24,04 ευρώ. Υπάρχει κάποιος να εξηγήσει τι σημαίνει;

  3. Από τους 26, πόσοι θα ασχοληθούν πραγματικά με τη φύλαξη;Και πόσοι θα κρύβονται σε γραφεία ή στα σπίτια τους; Ποιος θα ελέγχει αν κάνουν πράγματι περιπολίες; Μήπως ψάχνουν ψάχνουν να τους βρουν και θα απαντούν στα τηλέφωνα “Τώρα είμαι στη Φρουσιούνα” ή έχω επείγον περιστατικό στο Τουρνίκι”. Επίσης, ο Καμπόσος έλεγε πως θα έχουν και αυτοκίνητα. Τι είδους αυτοκίνητα θα είναι αυτά και πόσο συμφέρει την εταιρία να τα διαθέσει, να πληρώνει έξοδα συντήρησης και βενζίνες; Μήπως χρησιμοποιούν κι αυτοί το κόκκινο αγροτικό με το φάρο που είναι για όλες τις χρήσεις; (αδέσποτα, μπάζα σχολείων κλπ). Πρεπει να δούμε τι ακριβώς θα αναφέρει η σύμβαση. Γιατί κι αυτούς τους σεκιουριτάδες τους βλέπω να κόβουν βόλτες γύρω από τη γούρνα.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια