Σεμινάριο για τις τεχνικές επιτυχίας από τον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπλίου

 

Σεμινάριο με τίτλο: «Ζωτικές τεχνικές επιτυχίας για τον επαγγελματικό στίβο στα επόμενα 10 χρόνια» και ομιλητή τον Γιώργο Ασλάνη (γνωστό πλέον στον επιχειρηματικό κόσμο του Ναυπλίου από το επιτυχημένο σεμινάριο που έδωσε τον Ιανουάριο του 2016) διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου.

Θα γίνει τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο «Αμαλία» στο Ναύπλιο και θα διαρκέσει 3 ώρες (προσέλευση 5 μμ, έναρξη 5.30 μμ).

 

Ζούμε σε μια εποχή που… δε χαρίζει κάστανα.Οι λάθος επαγγελματικές επιλογές πληρώνονται πολύ ακριβά.Ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου διοργανώνει αυτό το σεμινάριο σε συνεργασία με την Ανοδική Πορεία -Σύμβουλοι Επιχειρήσεων για να ενισχύσει τους σημερινούς αλλά και τους αυριανούς επαγγελματίες της περιοχής μας και παράλληλα να κάνει την έναρξη μιας νέας εποχής για ενότητα, δράση και συλλογική ανάπτυξη με γνώμονα το συμφέρον όλων μας.

 

Τι θα μάθετε:

 

Λήψη αποφάσεων: Μάθετε 3 ακριβείς τεχνικές για τη σωστή λήψη αποφάσεων, σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

 

Ο «καρκίνος» των ικανών κι επιτυχημένων: Ανακαλύψτε ποιος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός των επιτυχημένων, ικανών και δημιουργικών ανθρώπων – αυτό που ανατρέπει πιο συχνά από κάθε τι άλλο την επιτυχία τους και τους στερεί την ευτυχία στη ζωή – και πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί.

 

Τα 7 εμπόδια στην συμφωνία: Εξοικειωθείτε με τους 7 παράγοντες που στέκονται εμπόδιο στο να επιτευχθεί μια συμφωνία, (είτε αυτό είναι πώληση, είτε επαγγελματική συνεργασία είτε οποιαδήποτε άλλη ανθρώπινη προσπάθεια για συμφωνία), και στο πώς μπορείτε να τους χειριστείτε.

 

 

Το σεμινάριο απευθύνεται:

Σε επαγγελματίες και επιχειρηματίες κάθε είδους, σε εκπαιδευτικούς, φοιτητές ή μαθητές που βρίσκονται σε ηλικία λήψης αποφάσεων, και σε όποιον ενδιαφέρεται να εμπλουτίσει τις γνώσεις του
 

Γιώργος Ασλάνης

Γεννημένος στην Ελλάδα, ζει στην Δανία εδώ και 23 χρόνια και έχει πλούσιο ενεργητικό στον χώρο της Κοινωνικής Βελτίωσης και της Οικονομικής Ανάπτυξης. Έχει εκπαιδεύσει κι έχει βελτιώσει την καριέρα αλλά και τη ζωή τουλάχιστον 90,000 επιχειρηματιών, επαγγελματιών και συμβούλων επιχειρήσεων σε 48 χώρες.
 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια