Εκλογές για νέο Δ.Σ. στο «Δαναό»

 

Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Αργείων «Ο Δαναός» για την ερχόμενη τριετία, θα γίνουν την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου (6 μμ).

 

Τα άλλα θέματα της Γενικής Συνέλευσης είναι:

– Υποβολή και έγκριση του Προϋπολογισμού εσόδων- εξόδων έτους 2018.

– Εκλογή τριμελούς Ελεγκτικής Επιτροπής για έλεγχο της οικονομικής διαχειρίσεως του Συλλόγου χρήσεως 2017-2020.

 

Αν δεν υπάρξει απαρτία, κατά τη Γενική Συνέλευση (απαιτείται η παρουσία του 1/4 του όλου αριθμού των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου), θα επαναληφθεί μία εβδομάδα αργότερα με οσαδήποτε παρόντα μέλη.

 

Σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου:

 

α) Αποκλείονται αυτοδικαίως από τις Γεν. Συνελεύσεις & τις ψηφοφορίες μέλη που καθυστερούν την ετήσια συνδρομή τους έως και την ώρα της ΓΣ.
β) Τα μέλη αποκτούν δικαίωμα του εκλέγειν μετά από 3 μήνες και του εκλέγεσθαι μετά ένα έτος από την εγγραφή τους στο μητρώο του Συλλόγου
γ) Οσα μέλη επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα για την εκλογή τους ως προέδρου ή μέλους του Δ.Σ., υποχρεούνται να δηλώσουν αυτό εγγράφως με αίτησή τους στη γραμματεία του Συλλόγου, μέχρι και τις 6 Δεκεμβρίου 2017 και ώρες 10- 13 καθημερινά.

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια