Ποδηλατικές περιπολίες στο Ναύπλιο από τους εθελοντές Σαμαρείτες – Διασώστες του ΕΕΣ

 

Πραγματοποιήθηκε από τις 10 μέχρι τις 15 Νοεμβρίου η 10η Πανελλήνια Εκπαίδευση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με την υποστήριξη και τη σύμφωνη γνώμη του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιου Αυγερινού.

 

Την ευθύνη για τη διεξαγωγή του Προγράμματος Εκπαίδευσης είχαν από κοινού ο κύριος Theodor Herbert Brand, Διασώστης, Εκπαιδευτής Εκπαιδευτών του Γερμανικού Ερυθρού Σταυρού και ο κύριος Ζεκή Μεμέτ Αλή, Διασώστης, Εκπαιδευτής Εκπαιδευτών και Υπεύθυνος Τμήματος Εκπαίδευσης του Σώματος Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

 

Η 10η Πανελλήνια Εκπαίδευση, κύριο αντικείμενο της οποίας ήταν η Εκπαίδευση «Αρχηγών Περιφερειακών Ομάδων και Διμοιριών», περιλάμβανε δύο αντικείμενα:
– Εκπαίδευση Μοτοσικλετιστή – Διαβιβαστή σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών, που διεξήχθη σε δύο ομάδες, στις 10 & 11.11.17 και
– Εκπαίδευση στην Ασφαλή Οδήγηση και Χρήση Ποδηλάτου, που διεξήχθη σε τρεις ομάδες, στις 13, 14 και 15.11.17.

 

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ναυπλίου συμμετείχε στη δεύτερη ομάδα Ασφαλούς Οδήγησης και Χρήσης Ποδηλάτου, καθώς το Σεπτέμβριο δημιουργήθηκε στην πόλη του Ναυπλίου η Ποδηλατική Ομάδα, η οποία διαρκώς γίνεται όλο και πιο ενεργή, κάνοντας περιπολίες στην πόλη και συμμετέχοντας σε αθλητικές και άλλου τύπου δραστηριότητες, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υγειονομική κάλυψη με πλήρη εξοπλισμό διάσωσης και παροχής Πρώτων Βοηθειών.

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια