Διάλεξη στο Άργος: «Η νοημοσύνη της Ελληνικής Γλώσσας και οι κώδικες του Πυθαγόρα»

 

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου και ώρα 7 μμ, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αργολίδας στο Άργος ,θα πραγματοποιηθεί διάλεξη με θέμα: «Η νοημοσύνη της Ελληνικής Γλώσσας και οι κώδικες του Πυθαγόρα» από τον μαθηματικό Ελευθέριο Αργυρόπουλο.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Ο κ. Αργυρόπουλος, εκτός των λαμπρών του επιδόσεων στο πεδίο της μαθηματικής επιστήμης, είναι ιδιαίτερα γνωστός για τις μελέτες του σχετικά με την Ελληνική Γλώσσα, μέσα από τις οποίες αναδεικνύεται ότι η μοναδικότητά της υφίσταται στο γεγονός ότι αυτή δεν αποτελεί απλά ένα επικοινωνιακό μέσο αλλά έναν φορέα νοητικών μηνυμάτων.

 

Μέσα από την ομιλία αυτή θα προσπαθήσει να οδηγήσει τους ακροατές σε ένα ταξίδι γνώσης για το μεγαλείο της Γλώσσας η οποία γνωρίζει, μέσω των λεξαριθμικών ισοψήφων, την προέλευση και τις δομικές σταθερές του φυσικού κόσμου, τις έννοιες των μαθηματικών και των επιστημών, τα ιστορικά γεγονότα και την σχέση ανάμεσα στο Ανθρώπινο Είναι και το Κοσμικό Γίγνεσθαι.

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια