Εγκρίθηκε η Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη Άργους – Ναυπλίου με απόφαση της Περιφέρειας

 

Με απόφασή του ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης ενέκρινε τη χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Πελοπόννησος 2014 – 2020” των στρατηγικών Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης των Δήμων Άργους – Μυκηνών και Ναυπλίου, προϋπολογισμού 8,42 εκατομμυρίων ευρώ και του Δήμου Καλαμάτας με τίτλο “Καλαμάτα 2020: Βιώσιμη και Έξυπνη Πόλη”, προϋπολογισμού 9,165 εκατομμυρίων ευρώ.

 

“Οι στρατηγικές Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης συνιστούν ολοκληρωμένες πολιτικές προτάσεις ανάπτυξης των αστικών ιστών της Καλαμάτας, του Άργους και του Ναυπλίου σε επίπεδο εφαρμογής, μέσω των οποίων θα ενσωματωθούν τα Ευρωπαϊκά πρότυπα αστικής ανάπτυξης και θα προσδιοριστεί η ταυτότητά τους και ο προσανατολισμός τους για τις επόμενες δεκαετίες” δήλωσε σχετικά ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

1 σχόλιο

  1. Αν δεν φαγωθούν τα χρήματα ,είναι μια χαρα.με τόσα λεφτα θα γινουμε Λας Βέγκας.Ποιος όμως μπορεί να τους ελέγξει;για να μας δω μάγκες

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια