Ρέμα Αμαριανού: Μετακομίζει μέρος της χωματερής της Καραθώνας; (σχόλιο του Μπ. Αντωνιάδη)

 

του Μπάμπη Αντωνιάδη,
δημοτικού συμβούλου της “Άλλης Πρότασης”

Με το ερώτημα «μετακομίζει μέρος της χωματερής της Καραθώνας;» ξεκίνησε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιου στις 13-11-2017. Έκανα ερώτηση στο δημοτικό συμβούλιο και μοίρασα φωτογραφίες από την κατάσταση στο ρέμα του Αμαριανού.

 

Η ερώτηση στη δημοτική αρχή ήταν τι γίνεται στο ρέμα στο ύψος περίπου του βουνού της Ακρόπολης Μιδέας. Η απάντηση του αρμόδιου αντιδημάρχου, στην αρχική τοποθέτηση του δημάρχου ότι δεν έχει ιδέα, είναι ότι συγκέντρωσε τα κλαδιά από το δήμο σε εκείνο το σημείο.

 

Δηλαδή επέλεξε ο δήμος ένα σημείο εντός ρέματος, σε παλιά χωματερή η οποία μάλλον στα μουλωχτά λειτουργεί ακόμα να «αποθηκεύσει προσωρινά» τα κλαδιά του δήμου. Και μετά ήλθε η βροχή… Και μιλάμε για ρέματα, πλημμύρες, ζημιές στις αγροτικές εκτάσεις ρύπανση κ.λπ.

 

Δεν περιγράφω άλλο.

 

Χάρτης της νέας χωματερής

 

Το ρέμα πριν από τη βροχή

 

Το ρέμα πριν από τη βροχή

 

Το ρέμα πριν από τη βροχή

 

Το ρέμα μετά τη βροχή

 

Το ρέμα μετά τη βροχή

 

 

2 σχόλια

  1. Καλά θα κάνουν να προσέχουν οι αρμόδιοι…αν γίνει καμια πλημμύρα και απειληθούν ζωές θα είναι πιο εύκολο να αποδειχθεί ποιος έχει την ευθύνη…δε θα γίνει όπως με τα κουνούπια που κανένας δεν αποδείχθηκε υπεύθυνος…(για να μην ξεχνάμε)

  2. Μου αρέσει που θέλουμε και τουρισμό…αν αυξηθεί ο τουρισμός θα αντιμετωπίσουμε σοβαρό πρόβλημα με τα σκουπίδια,χειρότερα από τώρα.Και έτσι απλά μετά θα χάσεις τους τουρίστες που μάζεψες και άντε μετά να επισκέπτεται κανείς μια πόλη που θα απειλείται και η υγεία του…

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια