Περιφερειακή σύσκεψη σωματείων και εργαζομένων στο Ε.Κ. Άργους

 

Το Συνδικάτο Γάλακτος – Τροφίμων & Ποτών Αργολίδας και το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας καλεί τα Διοικητικά Συμβούλια και τους εργαζόμενους στην περιφερειακή σύσκεψη σωματείων και εργαζομένων που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στο Εργατικό Κέντρο Αργολίδας και ώρα 7 μμ.

 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατοτεχνιτών & Υπαλλήλων Γάλακτος Τροφίμων & Ποτών, συνεχίζει την οργάνωση του αγώνα για υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας με αυξήσεις.

 

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Συνδικάτου Γάλακτος – Τροφίμων & Ποτών Αργολίδας:

 

Ο συντονισμός του αγώνα με τα κλαδικά και επιχειρησιακά σωματεία και η οργάνωση περισσότερων εργαζομένων σε αυτά θα έχει καταλυτικό ρόλο στα αποτελέσματα αυτής της μάχης. Απευθύνουμε αυτό το κάλεσμα σε όλα τα σωματεία στον κλάδο τροφίμων και ποτών ανεξάρτητα αν είναι μέλη της Ομοσπονδίας ή όχι (Σωματείο Εργαζομένων στην Ένωση Συνεταιρισμών Παραγωγών Κηπαίων Προϊόντων Αργολίδας – Σωματείο Εργατοτεχνιτών Κονσερβοποιίας Ναυπλίου – Σωματείο Εργατοτεχνιτών Κονσέρβας και Συσκευασίας Άργους – Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Επεξεργασίας Αγροτικών Προϊόντων Αργολίδας).

 

Aπευθύνουμε κάλεσμα συζήτησης και συντονισμού δράσης στα σωματεία και τους εργαζόμενους όλων των κλάδων.

 

Οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα θα είναι ωφέλιμο για όλους τους εργαζόμενους, για όλη την εργατική τάξη, θα είναι σημείο αναφοράς στους αγώνες μας.

 

 

 

1 σχόλιο

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια