Χωρίς καθηγητές γυμναστικής και μουσικής το Ειδικό Γυμνάσιο – Λύκειο Αργολίδας

 

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός, κατέθεσε σήμερα στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κ. Γαβρόγλου με θέμα την ανάγκη άμεσης κάλυψης των κενών εκπαιδευτικών στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Αργολίδας.

 

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

 

“Κατά την πρόσφατη επίσκεψή μου στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Αργολίδας ενημερώθηκα από την εκπαιδευτική κοινότητα των σχολείων ότι ενώ προχωρά το σχολικό έτος συνεχίζουν να υφίστανται κενά στις θέσεις καθηγητή Φυσικής Αγωγής και καθηγητή Μουσικής, που δεδομένων των ιδιαιτεροτήτων των σχολείων αυτών, δημιουργούν ουσιώδη προβλήματα στην επιτέλεση του εκπαιδευτικού έργου και ως εκ τούτου είναι αναγκαία η άμεση κάλυψη των κενών, αφού θεωρούνται και οι δύο αυτές ειδικότητες απαραίτητες και ουσιαστικές .

 

Κατόπιν των ανωτέρω, ερωτάται ο Υπουργός:
Με ποιες συγκεκριμένες ενέργειες θα καλυφθούν άμεσα τα ως άνω κενά εκπαιδευτικών στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Αργολίδας προκειμένου να επιτελείται ακώλυτα η εκπαιδευτική διαδικασία”.

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια