Το Δ.Σ. Άργους συζητά για την «προστασία από αήθεις προσωπικές επιθέσεις συμβούλου της πλειοψηφίας»

 

Ο τρόπος λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους – Μυκηνών θα απασχολήσει αποκλειστικά τη συνεδρίαση του που θα γίνει την Τρίτη 7 Νοεμβρίου (8.30 μμ). Η συνεδρίαση γίνεται έπειτα από αίτηση του συνόλου των συμβούλων της αντιπολίτευσης.

 

Τα θέματα που έθεσαν οι σύμβουλοι της μειοψηφίας και θα συζητηθούν είναι:

 

1. Προστασία των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης από συνεχείς διακοπές και αήθεις προσωπικές επιθέσεις από σύμβουλο της πλειοψηφίας.

 

2. Αλλαγή ώρας σύγκλισης του δημοτικού συμβουλίου, ώστε να προσέρχονται και σύμβουλοι ελεύθεροι επαγγελματίες που δεν μπορούν σήμερα να προσέλθουν.

 

3. Εισαγωγή θεμάτων ως έκτακτων όταν δεν έχουν αυτό τον χαρακτήρα.

 

4. Ύπαρξη φακέλων με τα θέματα του δημοτικού συμβουλίου με πλήρη στοιχεία και

 

5. Τριήμερη προθεσμία που προβλέπει ο νόμος, αλλά σε εργάσιμες ημέρες, ούτως ώστε να μπορούν οι δημοτικοί σύμβουλοι να ενημερώνονται εγκαίρως επί των θεμάτων.

 

 

 

5 σχόλια

  1. Λέτε καποιοι να αποφασισαν να ξυπνήσουν απο τον ληθαργο και την απαθειά τους??? Ιδωμεν..Παντως “το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι”…Και όσα βιώνουμε, ιλαροτραγωδία θυμιζουν, ειναι πρωτοφανή…Εδω χρειάζεται πανστρατια ΟΛΩΝ,.. Ο σκοπός ειναι ιερός…Να σταματήσει επιτελους ο ακρατος λαϊσκισμος και το θέατρο του παραλόγου σ΄αυτον τον ιστορικό Δήμο!

  2. o περι ου ο λογος δημοτικος συμβουλος που δεχεται τα πυρα της αντιπολιτευσης για αηθη συμπεριφορα,καλεί κοσμο απ το προφιλ του δινοντας ραντεβου την Τριτη στο δημ, συμβουλιο.Παρων δηλωνει οτι θα ειναι και το “πρωτοπαλικαρο ” και “μπραβος” του ( δικες του εκφρασεις). Πολεμο εχουμε;

    • Την ευθύνη για την όποια εκτροπή πέρα από τη συζήτηση των θεμάτων θα την έχει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ Ο ΙΔΙΟΣ. Ο ΔΉΜΑΡΧΟΣ.

      Συμφωνώ πως πρέπει να μεταδοθεί ζωντανά αυτή η συνεδρίαση.
      Ο Δήμαρχος μπορεί εύκολα να το ρυθμίσει μαζί με τον Πρόεδρο ΔΣ.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια