Άλλοι δύο σύλλογοι εκπαιδευτικών ζητούν την παύση της δίωξης των 6 διαδηλωτών

 

Άλλοι δύο σύλλογοι εκπαιδευτικών ζητούν την παύση της δίωξης των 6 διαδηλωτών κατά του ΤΑΙΠΕΔ στο Ναύπλιο:

 

Ζ΄ Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Θεσσαλονίκης “Ο Φίλιππος”

 

Ο Ζ΄ Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. διαμαρτύρεται για την δικαστική δίωξη των 6 μελών της «Ανοιχτής Συνέλευσης Συλλογικοτήτων, Φορέων και Πολιτών Αργολίδας ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των ακινήτων του δημοσίου», θεωρώντας ότι αυτή στην ουσία είναι μια πολιτική δίωξη που εξυπηρετεί την καταστολή των κοινωνικών αγώνων και ιδιαίτερα αυτών για την υπεράσπιση της δημόσιας περιουσίας από την απληστία των δανειστών της χώρας.

 

Ζητάμε να σταματήσει η δίωξη των 6, ενέργεια που στοχοποιεί αγωνιστές και λειτουργεί εκφοβιστικά για κάθε πολίτη που αντιστέκεται.

 

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. “Ο Αριστοτέλης”

 

Εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας στους 6 αγωνιστές της «Ανοιχτής Συνέλευσης Συλλογικοτήτων, Φορέων και Πολιτών Αργολίδας ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των ακινήτων του δημοσίου» που δικάζονται την Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017, με κατασκευασμένες κατηγορίες.
Οι κατηγορούμενοι δικάζονται για τη συμμετοχή τους στο μαζικό κίνημα ενάντια στο γενικό ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας της περιοχής της Αργολίδας μέσα από την ένταξη τους στο ΤΑΙΠΕΔ ακίνητων ανυπολόγιστης αξίας (ιστορικής-αρχαιολογικής, οικολογικής, ευρύτερου δημόσιου συμφέροντος), το καλοκαίρι του 2014.
Στο πρόσωπο των 6 διωκόμενων ποινικοποιείται ο αγώνας των κατοίκων ενάντια στο ξεπούλημα του τόπου μέσω του ΤΑΙΠΕΔ. Αποτελεί πολιτική δίωξη που εξυπηρετεί την καταστολή των κοινωνικών αγώνων και ιδιαίτερα αυτών για την υπεράσπιση της δημόσιας περιουσίας από τα αρπακτικά χέρια διεθνών κι εγχώριων επιχειρηματικών ομίλων!

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και απαιτούμε την άμεση παύση κάθε ποινικής δίωξης.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΕΞΙ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ!
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ!

 

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια