Συνδικάτο εργαζομένων στην Ενέργεια: Να σταματήσουν τώρα οι διώξεις των 6

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
«ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»

 

Το Δ.Σ και τα μέλη του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στην ΕΝΕΡΓΕΙΑ «ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» διαμαρτύρονται για τις δικαστικές διώξεις των 6 μελών της ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ, ΦΟΡΕΩΝ και ΠΟΛΙΤΩΝ της Αργολίδας ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των ακινήτων του Δημοσίου.

 

Το παράπτωμά τους; Συμμετείχαν στις διαδηλώσεις και στους αγώνες της συλλογικότητάς ενάντια στο ΤΑΙΠΕΔ, ενάντια δηλαδή στην εκποίηση της δημόσιας περιουσίας που γίνεται για χάρη των δανειστών.

 

Θεωρούμε ότι αυτή είναι καθαρά μια πολιτική δίωξη που έχει στόχο να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους και το μαχόμενο λαϊκό κίνημα ούτως ώστε να δεχτούν αδιαμαρτύρητα όλες τις αξιώσεις των δανειστών της Χώρας και των πολιτικών τους αφεντικών που δεν είναι άλλοι από τις κυβερνήσεις τους και την ΕΕ οι οποίοι εκφράζουν τις εντολές του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου.

 

Το Δ.Σ του ΣΕΕΝ «ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» εκφράζει ταυτόχρονα την ταξική, αγωνιστική Αλληλεγγύη των μελών του αλλά και όλων των εργαζομένων στην ενέργεια, στους 6 αγωνι-στές της Αργολίδας και τους ζητά να συνεχίσουν με μεγαλύτερη ένταση τον αγώνα τους ενάντια στο ξεπούλημα επιχειρήσεων και οργανισμών του Δημοσίου μαζί με τους χιλιάδες αγωνιστές ολόκληρης της Χώρας.

 

Κοζάνη 31/10/2017

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια