Νέος πρύτανης στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

 

Ο καθηγητής Αθανάσιος Κατσής, εξελέγη νέος πρύτανης στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Η εκλογική διαδικασία πραγματοποιήθηκε χθες στην Τρίπολη και στις θέσεις των αντιπρυτάνεων εκλέχτηκαν οι Γεώργιος Ανδρειωμένος, Σοφία Ζύγα, Γεώργιος Λέπουρας και Αστέριος Τσιάρας.

 

Ο Αθανάσιος Κατσής είναι καθηγητής Στατιστικής στην Εκπαιδευτική Ερευνα του Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Κόρινθο από το 2004 μέχρι σήμερα. Ηταν λέκτορας στη Σάμο από το 2002 έως το 2004 στο Τμήμα Στατιστικής και Αναλογιστικών-Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Νωρίτερα από το 2000 μέχρι το 2002 ήταν ερευνητής στην Αθήνα στο Κέντρο Εκπαιδευτικής Ερευνας. Από το 1996 έως το 1998 ήταν στατιστικός σύμβουλος στην Παγκόσμια Τράπεζα στην Ουάσιγκτον. Είναι επισκέπτης καθηγητής στα Πανεπιστήμια Κύπρου και Toledo, Ohio, ΗΠΑ.

 

 

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια