Βασιλόπουλος: Η συμμετοχή στις εκλογές του Επιμελητηρίου είναι δύναμη, δεν περισσεύει κανείς…

 

Με ανακοίνωσή του ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Θοδωρής Βασιλόπουλος της παράταξης «Αναπτυξιακή Δύναμη» αναφέρει πως στις εκλογές του Δεκεμβρίου δεν περισσεύει κανείς… Επισημαίνει πως τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου λήγει η προθεσμία μένουν για την οικονομική τακτοποίηση όσων θέλουν να ψηφίσουν.

 

Η ανακοίνωση του Θοδωρή Βασιλόπουλου:

 

Φίλες και φίλοι επιχειρηματίες,

Δυο σημαντικές ημερομηνίες  προθεσμίες για τις εκλογές που έρχονται είναι πολύ κοντά!

Προθεσμία  οικονομικής τακτοποίησης για όλους τους ψηφοφόρους  η Δευτέρα 30/10/2017!

 

Αναλυτικά, δικαίωμα ψήφου στις εκλογές, έχουν τα μέλη του Επιμελητηρίου που έχουν εγγραφεί στα Μητρώα τουλάχιστον ένα χρόνο πριν, δηλαδή μέχρι 8/12/2016 και είναι ταμειακώς ενήμερα. Θεωρούνται ταμειακώς ενήμερα τα νομικά πρόσωπα που έχουν καταβάλει τα τέλη τήρησης μερίδας στο ΓΕΜΗ μέχρι και το έτος 2016, τα φυσικά πρόσωπα που έχουν καταβάλει τα τέλη τήρησης ΓΕΜΗ ή την ετήσια συνδρομή τους μέχρι και το έτος 2016 με τελευταία ημερομηνία πληρωμής την Δευτέρα 30/10/2017.

 

Τηλ. 2751067216

 

Πρόσθετα τα νομικά πρόσωπα (προσωπικές, κεφαλαιουχικές εταιρίες, συνεταιρισμοί κ.λ.π.) πρέπει να υποδείξουν-εξουσιοδοτήσουν τους εκλογικούς εκπροσώπους τους συμπληρώνοντας τα σχετικά έντυπα που παρέχονται από την υπηρεσία του Επιμελητηρίου και θα κατατίθενται στην υπηρεσία του Επιμελητηρίου έως τις 29/11/2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00.

 

Φίλες και φίλοι επιχειρηματίες,

Δεν είναι οι ώρες για άλλη σιωπή. Δεν μπορούμε να συμφωνούμε με αυτούς που τους βολεύει να συμμετέχουν οι λίγοι. Με σύνθημα Συμμετέχω και εγώ για την επιχείρησή μου και για να αλλάξουν πολλά στις εκλογές 9 και 10 Δεκεμβρίου 2017 δεν περισσεύει κανείς! Σας θέλουμε όλους μαζί μας!

 

Για την Αναπτυξιακή Δύναμη

 Βασιλόπουλος Θοδωρής

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια