«DEL» και «KAMO»: Άλλες δύο κορυφαίες εταιρείες εσπρέσσο στις «ΚΑΦΕ-ΕΠΙΛΟΓΕΣ»

 

Ακόμα δύο εταιρείες καφέ εσπρέσσο, με διεθνείς διακρίσεις, οι οποίες καλύπτουν ένα σημαντικό μέρος της πανευρωπαϊκής αλλά και παγκόσμιας αγοράς στο χώρο του καφέ, προστέθηκαν στις αποθήκες και τα ράφια των «ΚΑΦΕ-ΕΠΙΛΟΓΩΝ» (Άργους 113, Ναύπλιο). Πρόκειται για την πορτογαλική «DEL» («DELTA») και την ιταλική «KAMO».

 

Προσφέροντας πολλές γευστικές επιλογές για κάθε γούστο, οι δύο εταιρείες είναι έτοιμες να κερδίσουν το κοινό όχι μόνο της Αργολίδας αλλά και των γειτονικών νομών.

 

Οι υπεύθυνοι της DELTA δεν εμπιστεύθηκαν τυχαία τις «ΚΑΦΕ-ΕΠΙΛΟΓΕΣ». Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν:

 

«Το βασικό χαρακτηριστικό των «ΚΑΦΕ-ΕΠΙΛΟΓΩΝ» είναι η ικανότητά της να ανταποκρίνεται άμεσα στις απαιτήσεις του πελάτη είτε πρόκειται για την επιλογή του καφέ είτε για το service των επαγγελματικών μηχανών είτε για τη δημιουργία νέων δικτύων πώλησης. Εμπιστευτήκαμε τις «ΚΑΦΕ-ΕΠΙΛΟΓΕΣ» για τη μακροχρόνια και ανοδική της πορεία στον χώρο του καφέ, την εμπειρία της και την αναμφισβήτητη επαγγελματικότητά της».

 

Έχοντας ως μότο «ο καφές της ζωής σας» και επενδύοντας στον παραδοσιακό τρόπο ψησίματος, με παραγωγή 7.000 μηχανές το χρόνο, η «DELTA» είναι μία από τις μεγαλύτερες σε τζίρο εταιρείες καφέ εσπρέσσο στην Ευρώπη. Ο όμιλος δραστηριοποιείται ήδη σε 6 από τα 7 Αραβικά Εμιράτα. Τον καφέ του τον απολαμβάνουν και οι επισκέπτες εστιατορίου στο Ντουμπάι που βρίσκεται στον 122ο όροφο του υψηλότερου ουρανοξύστη στον κόσμο…

 

Στο κατάστημα «ΚΑΦΕ-ΕΠΙΛΟΓΕΣ» στο Ναύπλιο, μπορείτε να βρείτε διαφορετικά είδη του «DEL». Μεταξύ αυτών, ο DEL DIAMONT, από τα πιο συναρπαστικά χαρμάνια των Cafes Delta ένα θαυμάσιο ρόφημα που «περηφανεύεται» για το σώμα και το άρωμά του, με λεπτές αποχρώσεις. Ο DEL RUBY είναι ένα εξωτικό χαρμάνι από πολύτιμους κόκκους με μια λεπτή οξύτητα. Ο DEL PLATINUM είναι αποτέλεσμα ενός σχολαστικού συνδυασμού των καλύτερων καφέδων που καβουρδίζονται αργά και ο DEL GOLD είναι ένα ρόφημα καθαρό που συνδυάζει μια έντονη γεύση με μια νότα μελιού και ώριμων φρούτων. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τον DEL GRAN ESRESSO με το διακριτικό άρωμα ή τον DEL MONDO ESPRESSO που εξισορροπεί απαλά την οξύτητα και μια εμπειρία έντονης και άμεσης απόλαυσης. Για αυτούς που επιλέγουν ντεκαφεϊνέ εσπρέσσο υπάρχει ο DEL DECAF ενώ ιδιαίτερη θέση στις προτιμήσεις του κόσμου κατέχουν οι οργανικοί και μονοποικιλιακοί καφέδες DEL ANGOLA και DEL COLOMBIA.

 

 

 

Με τη ναπολιτάνικη κουλτούρα του εσπρέσσο έρχεται στην Πελοπόννησο και τις «ΚΑΦΕ-ΕΠΙΛΟΓΕΣ» ο καφές «ΚΑΜΟ». Οι έμπειροι γευσιγνώστες της εταιρείας έχουν καταφέρει να πετύχουν εξαιρετικά προϊόντα καφέ με μια προσεκτική δοκιμή των δειγμάτων διαλέγοντας από τις χώρες παραγωγής τις καλύτερες ποικιλίες.

 

Ο KAMO K1 ROYAL ξεχωρίζει χάρη στην ιδιαίτερα γλυκιά και επίμονη γεύση του και το λεπτό και έντονο άρωμά του. Ο ΚΑΜΟ Κ2 RESERVE με το έντονο άρωμα, είναι ένας καφές με ισορροπημένη και μαλακή γεύση, βελούδινος στο φλιτζάνι. Ο KAMO K4 OPTIMUM είναι ένα λεπτό χαρμάνι που βγαίνει από διάφορες ποικιλίες των περίφημων καφέδων Robusta και Arabica που προσδίδουν στον εσπρέσσο πλούσια γεύση και γεμάτο σώμα. Ο ελαφρά καβουρδισμένος KAMO K5 SUPREME, με μαλακή γεύση και ευχάριστη οξύτητα, προσφέρει ένα άρωμα έντονο που χαρακτηρίζεται από νότες φρέσκων λουλουδιών. Ιδανικός για τις στιγμές χαλάρωσης, ο ντεκαφεϊνέ ΚΑΜΟ K6 DECAFFEINATO εκφράζει πλήρως τα χαρακτηριστικά ενός κλασικού εσπρέσσο.

 

 

 

Στις «ΚΑΦΕ-ΕΠΙΛΟΓΕΣ» μπορείτε να βρείτε τις μηχανές εσπρέσσο της «DELTA» και της «ΚΑΜΟ» και τα αξεσουάρ που συνοδεύουν τους εσπρέσσο (φλιτζάνια, δίσκος, ρολόι κλπ) αλλά και τις πανέμορφες οικολογικές τσάντες της «ΚΑΜΟ» που κατασκευάζονται από τους σάκους που συλλέγονται οι κόκκοι του καφέ.

 

 

 

 

Η εταιρεία χονδρικής και λιανικής πώλησης «ΚΑΦΕ – ΕΠΙΛΟΓΕΣ» συνεργάζεται και με άλλες εταιρείες καφέ εσπρέσσο ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι ο πελάτης μπορεί στο κατάστημα να δοκιμάσει τους καφέδες της επιλογής του.

 

Στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε μηχανές εσπρέσσο για οικιακή ή επαγγελματική χρήση για τις οποίες, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει τη συντήρησή τους.

 

 

 

KAΦΕ-ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Άργους 113, Ναύπλιο
τηλ.: 2752.500478,   fax: 2752.500479
[email protected]

 

Στο facebook

 

 

 

 

 

2 σχόλια

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα σχόλια