Απάντηση Γκαβούνου στην ανακοίνωση του «Άλλου Δρόμου»

 

Σχετικά με την ανακοίνωση της παράταξης «Άλλος Δρόμος» για τη συμπεριφορά του αντιδημάρχου Νίκου Γκαβούνου κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους – Μυκηνών (δείτε εδώ) ο κ. Γκαβούνος εξέδωσε την ακόλουθη απάντηση:

 

Η δημοτική παράταξη «Άλλος δρόμος» εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί το Δημοτικό Συμβούλιο για αντιδημοκρατική λειτουργία και εμένα προσωπικά για επιθετική εναντίον τους συμπεριφορά , επειδή δήθεν,έχω πρόβλημα όποτε η αντιπολίτευση ασκεί έλεγχο για την λειτουργία της ΚΕΔΑΜ.

 

Όμως χτες στο ΔΣ γινόταν συζήτηση με θέμα , μεταξύ των άλλων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, έγκρισης του κανονισμού λειτουργίας της ΚΕΔΑΜ .Τότε ο αρχηγός της αντιπολίτευσης κ. Νικητόπουλος ισχυρίστηκε ότι ο Κανονισμός είχε έλθει προς ψήφιση χωρίς να έχει εγκριθεί από το διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΑΜ .Εγώ αντέδρασα αποκλειστικά και μόνο σε αυτό το προκλητικότατο ψέμα του κ. Νικητόπουλου, ο οποίος προφανώς ονόμασε την παράταξη του «Άλλο Δρόμο» διότι βαδίζει άλλο δρόμο από αυτόν που βαδίζει η αλήθεια. Προς απόδειξη του ισχυρισμού μου , ότι έχει ψηφιστεί το θέμα στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΑΜ επικαλέστηκα το γεγονός, ότι ήταν παρόν κατά την ψήφιση του και ο κ.Όθωνας Νικολόπουλος, εκπρόσωπος της παράταξης του κ. Νικητόπουλου.

 

Τότε ο κ. Νικητόπουλος ισχυρίστηκε εκ νέου ψευδώς, ότι ο κ. Νικολόπουλος τον είχε ενημερώσει ότι το θέμα δεν είχε ψηφιστεί.

 

Εγώ τότε τον χαρακτήρισα εκ νέου ως ψεύτη, διότι στο κείμενο της αποφάσεως φαινόταν να έχει ψηφίσει την έγκριση του κανονισμού ο κ. Νικολόπουλος.

 

Μόλις συνέβη αυτό, μέλη της παράταξης του κ. Νικητόπουλου άρχισαν να με υβρίζουν με αγοραίες εκφράσεις ανάξιες επαναλήψεως, με σκοπό να διαφύγουν του πολιτικού αδιεξόδου στο οποίο είχαν περιέλθει.

 

Προς απόδειξη των παραπάνω επικαλούμαι στην παρούσα ανακοίνωση μου την με αριθμό απόφαση του ΔΣ της ΚΕΔΑΜ 109/2017.

 

Αντί λοιπόν να επιδιώξουν τη στοιχειώδη μεταξύ τους συνεννόηση οι βαδίζοντες τον άλλο δρόμο και να υπερβούν την παντελή πολιτική ανικανότητα τους, εφαρμόζουν την γνωστή γκεμπελική μέθοδο της κατασυκοφάντησης των πολιτικών τους αντιπάλων.

 

Σχετικά με το ζήτημα της πρόκλησης ατυχήματος χωρίς ευτυχώς ανθρώπινες απώλειες, από αυτοκίνητο του Δήμου Άργους Μυκηνών, το οποίο εκτελούσε αποστολή για την εξυπηρέτηση των αναγκών του Δήμου διενεργείται ήδη προανάκριση από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές , στις οποίες έχω κληθεί να δώσω μαρτυρική κατάθεση καθώς δεν εμπλέκομαι προσωπικά στην πρόκληση του ατυχήματος , όπως ψευδώς υπονοεί η ανακοίνωση του παράταξης της αντιπολίτευσης.Είναι γνωστό ότι κατά την διενέργεια προανακρίσεων δεν επιτρέπεται να δημοσιοποιηθούν οι καταθέσεις των μαρτύρων ούτε φυσικά δύναμαι να ενημερώσω την παράταξη του Άλλου Δρόμου κατά παράβαση του νόμου , πριν από τις αρμόδιες αρχές. Σε κάθε περίπτωση, όταν η δικαστική διερεύνηση του θέματος ολοκληρωθεί επιφυλάσσομαι να ενημερώσω εγώ όχι τον κ. Νικητόπουλο,αλλα τον Αργειακό λαό τον οποίο εκπροσωπώ και στον οποίο και μόνο οφείλω λογοδοσία.

 

Τέλος θα ήθελα να σημειώσω ότι στην συγκεκριμένη συνεδρίαση ψηφίστηκε και ο ισολογισμός της ΚΕΔΑΜ για το έτος 2015, ο οποίος και ήταν κερδοφόρος! Δημοτική επιχείρηση με κερδοφόρο ισολογισμό είναι πρωτόγνωρο για τα σημερινά οικονομικά δεδομένα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

 

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Νικόλαος Στυλ. Γκαβούνος
Αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών

 

 

11 σχόλια

 1. Νικητοπουλε, μπορείς να ενημερωθείς από την οικογένεια Κατσαρού σχετικά με το τροχαίο,θα σου πουν πως έγινε τι ακολουθησε στο νοσοκομείο, ποιοί εμπλέκονται και το δικαστικό δρόμο.

 2. Αγαπητέ No name λυπάμαι αλλά η απάντηση σας δεν μου λέει κάτι..!!
  Εάν έχετε στο πλευρό σας την αλήθεια κανένας Δήμαρχος και παρατρεχάμενος δεν θα μπορέσει να σας φιμώσει..!!
  Ίσα ίσα που η ανωνυμία απλά τους δικαιώνει.

 3. Οταν αυτοί οι άνθρωποι κατηγορούν την αντιπολίτευση για Γκεμπελισμό κια τραμπουκισμό δεν ξέρω αν υπάρχει σωτηρία.Αν δειτε τι βρισίδι ρίχνουν στα μέσα κοινωνικης δικτυωσης θα καταλάβετε το ‘ηθος τους….Δεν έχουν αφησει ΄κανένα μεσο ΦΥΛΛΆΔΙΑ ΊΝΤΕΡΝΕΤ ΒΙΒΛΊΑ ΚΑΝΆΛΙΑ, να μην το κάνουν όργανο προπαγάνσας τους ..’Εχω ξαναπει τα δημοτικά συμβούλια να καταγράφονται και να τα βλεπει ο κόσμος .Κύρες Αλεξανδρε ζω περιπου 49 χρόνια σε αυτή την πόλη κια τόση τρομοκρατία δεν εχω δει,.δείγμα δικαιολογημένο του κόσμου να γράφει ανωνυμα,και δεν γράφει ανωνυμα να καθυβρίσει,αλλά να πει την αποψή του που του στερούν

  • Εγώ αυτό που βλέπω και διαβάζω λέω αγαπητέ ανώνυμε.
   Μιλάτε για φίμωση των site κτλ εγω πάντως διαβάζω έντονη κριτική από το site αυτό και δημοκρατία αφού φιλοξενεί και τις δυο πλευρές.
   Δεν βλέπω κάποια ανωνυμία όπως τα σχόλια που είναι τα πιο πολλά ανώνυμα και περιέχουν επι το πλείστον ύβρεις .

   • Απο ενα σαιτ γινεται κριτικη κε Μανιε κι απο ενα σαιτ μπορουμε να σχολιαζουμε .Στα αλλα σαιτ ετσι και σχολιασεις αρνητικα δεχεσαι επιθεσεις Ανωνυμα μας αναγκαζουν να σχολιαζουμε .Υβρεις δεν υπαρχουν παρ ολο που σχολιαζουμε ανωνυμα ,ενω οι εχοντες την πλειοψηφια , οι οπαδοι τους και οι προστατευομενοι επειδη αισθανονται δυνατοι υβριζουν επωνυμα. Αν δεν ξερετε καλο ειναι να σχολιαζετε μονο γι αυτα που εχετε γνωση

 4. Μπορεί να μην ζω στο Άργος αλλά το έχω επισκεφθεί αρκετές φορές για επαγγελματικούς λόγους.
  Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω την τόση μεγάλη αντιπαλότητα..!!
  Θίγονται υπόληψεις και από τους μεν και από τους δεν.
  Αυτό πιστεύω δείχνει την ποιότητα της κοινωνίας μας.
  Θλίβομαι γι αυτή την κατάσταση ειδικά όταν βλέπω ανώνυμα σχόλια του στυλ είδα τον έναν διάβασα τον άλλο χώρος να έχω το θάρρος να πω αυτός είμαι με οδηγεί σε άλλες εποχές φόβου και μη θάρρους να εκφράσω την γνώμη μου και φυσικά απλά ρίχνω την λάσπη μου κρυμμένος πίσω στην ανωνυμία.

  • Κυριε Μανιε συγχαρητηρια που γραψατε το ονομα και την ιδιοτητα σας. Αν ησασταν κατοικος Αργους και νιωθατε την τρομοκρατια απο την πλευρα της δημοτικης αρχης και των παρατρεχαμενων, μαλλον και εσεις ΑΝΩΝΥΜΟΣ θα μένατε. Ειμαι σιγουρος οτι στη δικη σας πολη ειναι πιο ελευθερα τα πραγματα

 5. Εκτος που ειμαστε μικρη πολη και γνωριζομαστε ,έχουμε δει και τα σχολια σου δημοσιως στα μεσα δικτυωσης και ξερουμε τη λεπτοτητα του χαρακτηρα σου .Οσο γαι το πρωτοπαλικαρο σου εχουμε ακουσει το λεξιλογιο του το πλουσιο στα καφε που βολοδερνει ολη μερα

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια