Η διαδρομή του νυχτερινού αγώνα δρόμου στο Άργος

 

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών και η Ακαδημία στίβου «Argos Track and Field» συνδιοργανώνουν  τον 1ο Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου με επωνυμία «ARGOS WHITE NIGHT RUN» το Σάββατο 21 Οκτωβρίου (8 μμ), ο οποίος θα διεξαχθεί εξ’ ολοκλήρου σε κεντρικούς εμπορικούς δρόμους, ενώ διαπερνά και τα πολιτιστικά μνημεία της πόλης του Άργους.

 

Ο αγώνας θα είναι ανοιχτός – δωρεάν προς όλους τους αθλητές και αθλούμενους.

 

Ο αγώνας θα έχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση με όριο χρόνου τερματισμού των 5 χλμ. (60 λεπτά).

 

Ταυτόχρονα με τη διεξαγωγή του White Night Run τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά κατά τη διάρκεια του αγώνα με ωράριο 6 το απόγευμα έως 12 τα μεσάνυχτα και προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα.

 

Στο τερματισμό θα διεξαχθεί μουσική συναυλία όπου θα υπάρχει ο Κουμπαράς Αγάπης της ΚΕΔΑΜ για την οικονομική βοήθεια του μικρού Παναγιώτη Μπούφα που δίνει το δικό του αγώνα με τον καρκίνο στο Λονδίνο.

 

• Αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων

Εκκίνηση: Ιστορικό Κέντρο Άργους, Βασιλέως Κωνσταντίνου & Δαναού
Τερματισμός: Ιστορικό Κέντρο Άργους, Δαναού 3

 

• Κατηγορίες Γενική ανδρών, Γενική γυναικών

 

• Ηλικιακές κατηγορίες συμμετεχόντων

Ανδρών & Γυναικών:
– 12-17
– 18-29
– 30-50
– 50 και άνω

 

• Διαδρομή τρεξίματος

Βασιλέως Κωνσταντίνου (Παλαιό Δημοτικό Μέγαρο) – Κορίνθου – Ηρακλέους – Περούκα – Γενναίου Κολοκοτρώνη – Φείδωνος – Θεάτρου – Τριπόλεως – Μεσσηνίας & Αρκαδίας – Αρχαίας Βουλής – Θεάτρου – Δαναού – Τερματισμός (Παλαιό Δημοτικό Μέγαρο)

 

• Βραβεύσεις

Όλοι οι αθλητές που θα τερματίσουν εντός χρόνου και σύμφωνα με τους κανονισμούς του αγώνα θα λάβουν στο τέλος αναμνηστικό μετάλλιο.

Στους τρείς πρώτους και πρώτες της γενικής κατάταξης θα απονεμηθούν μετάλλια καθώς και στους τρεις πρώτους και πρώτες των ηλικιακών κατηγοριών.

 

• Σταθμοί Υδροδοσίας

Θα υπάρχει σταθμός υδροδοσίας στο 2,5 χλμ. στην Πλατεία Δημοκρατίας επι της Φείδωνος

 

• Υγειονομική Κάλυψη Αγώνα

Οι αγώνες θα καλυφθούν υγειονομικά από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας, τον Ερυθρό Σταυρό (Περιφερειακό Τμήμα Άργους), οι δρομείς θα φυλάσσονται από την Τροχαία Άργους. Τον αγώνα θα υποστηρίξει ο Παναγιωτόπουλος Κωσταντίνος (καρδιολόγος), το ΕΚΑΒ & η Δομή Βοήθεια στο Σπίτι Δήμου Άργους Μυκηνών.

 

• Αιτήσεις συμμετοχής 

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές από την Παρασκευή 06-10-2017 έως την συμπλήρωση 600 αιτήσεων.
1)    Ηλεκτρονικά στο site του Δήμου www.newargos.gr  και στο facebook της διοργάνωσης του Argos White Night Run  https://www.facebook.com/White-Night-Run-Argos-1222648784547264/  
2)   Έντυπες αιτήσεις στα ΚΕΠ Άργους, Βασιλίσσης Σοφίας 2, & στο πρωτόκολλο του Δήμου Άργους Μυκηνών, Καποδιστρίου 9-11, Άργος
3)   Μέσω fax στο 27510 62696, τηλ. επιβεβαίωσης: 2751360066

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια