Χωρίς νερό τις τελευταίες ημέρες το Μοναστηράκι – Προβλήματα υδροδότησης και όλες τις νύχτες, τα καλοκαίρια

 

Την αγανάκτησή τους εκφράζουν οι κάτοικοι του χωριού Μοναστηράκι για τις συνεχείς διακοπές νερού αλλά και την έλλειψη επίσημης ενημέρωσης από το Δήμο Άργους – Μυκηνών και τη ΔΕΑΑΡ-Μ.

 

Τις δύο προηγούμενες ημέρες (Τρίτη, Τετάρτη) το χωριό έμεινε χωρίς νερό, χωρίς να υπάρχει κάποια ανακοίνωση. Στις 8 το πρωί της Πέμπτης η υδροδότηση επανήλθε ωστόσο υπάρχει η φημολογία πως στις 4 το απόγευμα θα ξανακοπεί.

 

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες που δίνουν στους κατοίκους άνθρωποι από το Δήμο, οι διακοπές του νερού δεν οφείλονται αυτές τις ημέρες σε έλλειψη νερού αλλά σε βλάβη.

 

Το πρόβλημα υδροδότησης στο Μοναστηράκι είναι μόνιμο τα τελευταία χρόνια τους καλοκαιρινούς μήνες. Καθημερινά την ημέρα υπάρχει νερό, αλλά τις νύχτες (από τις 9 μμ έως τις 6 πμ) σταματά η παροχή.

 

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ποσοτικό αλλά και ποιοτικό… Όπως λένε οι κάτοικοι, το νερό όχι μόνο δεν μπορούν να το πιουν αλλά αποφεύγουν ακόμα και να κάνουν μπάνιο. Η μόνη του χρήση είναι για την τουαλέτα, το πλύσιμο των πιάτων και το πότισμα των λουλουδιών…

 

«Έχουμε πρόβλημα με τη χρήση της τουαλέτας τα βράδια, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού» λέει κάτοικος του χωριού.

 

Οι κάτοικοι τονίζουν πως θα μπορούσε να περιοριστεί το πρόβλημα με τη χρήση υδροφόρων, ωστόσο δεν έχει γίνει κάποια ανάλογη κίνηση από τη ΔΕΥΑΑΡ-Μ. Θεωρούν ακόμα πως οι λογαριασμοί του νερού είναι υψηλοί, παρόλο που το λιγοστό νερό που τους παρέχεται δεν μπορούν να το πιουν…

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια