Εκλογές Επιμελητηρίου: Συνεργασία της παράταξης Δαμούλου με την παράταξη Μακρή

 

Έπειτα από συνάντηση που είχε ο Φώτης Δαμούλος, πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας και επικεφαλής της Ανεξάρτητης Επιμελητηριακής Παράταξης “Συνεργασία – Ανάπτυξη” με τον Παναγιώτη Μακρή, επικεφαλής της “Ανεξάρτητης Κίνησης Μικρών Μεσαίων Επιχειρήσεων” και πρόεδρο της ΟΕΒΕ Αργολίδας υπήρξε ταύτιση απόψεων στα πολύ σοβαρά θέματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.  Έτσι, ανακοινώνεται η συνεργασία των δύο παρατάξεων στις επιμελητηριακές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 9 & 10 Δεκεμβρίου.

 

Ο κ. Δαμούλος σε δηλώσεις τόνισε την αναγκαιότητα συστράτευσης όλων των δυνάμεων για την επίλυση των προβλημάτων των ΜμΕ: «Στην παρούσα φάση δεν περισσεύει κανείς. Καλωσορίζουμε λοιπόν τον κ. Μακρή στον κοινό αγώνα για το συμφέρον των επιχειρήσεων του τόπου μας, αλλά και του επιμελητηριακού θεσμού».

 

Ο κ. Μακρής τόνισε ότι τα προβλήματα των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων είναι τεράστια: «Μόνο ενωμένοι, μακριά από κομματικές εξαρτήσεις και μικροπολιτικά παιχνίδια, μπορούμε ενωτικά να διεκδικήσουμε την λύση τους. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Δαμούλος Φώτης έχει προσπαθήσει σε αυτή την κατεύθυνση τα τελευταία 6 χρόνια. Με την βοήθεια την δική μας πιστεύουμε ότι θα έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα».

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια