Κάλεσμα για συγκέντρωση στο Ειρηνοδικείο Ναυπλίου ενόψει νέου πλειστηριασμού…

 

Κάλεσμα προς τους πολίτες αλλά και όσους φορείς με ανακοινώσεις τους έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους στους πλειστηριασμούς και τους συλληφθέντες απηύθυναν σε συνέντευξη τύπου μέλη της Κίνησης Αργολίδας κατά των πλειστηριασμών της Λαϊκής Περιουσίας.

 

Το ραντεβού δίνεται για τις 3.30 το απόγευμα της ερχόμενης Τετάρτης στο Ειρηνοδικείο Ναυπλίου, όπου τράπεζα πρόκειται να βγάλει σε πλειστηριασμό περιουσία οφειλέτη.

 

Ο Παντελής Κοκκινόπουλος ζήτησε να σταματήσουν οι πλειστηριασμοί των τραπεζών καθώς είναι αντισυνταγματικοί και αποτελούν προϊόν κλοπής και εξυπηρέτηση μεγάλων συμφερόντων: «Οι τράπεζες με την ανοχή και συνενοχή της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, επιχειρούν να αρπάξουν μέσα στην κρίση και έναντι πινακίου φακής τις περιουσίες των συμπολιτών μας που έχουν βρεθεί σε οικονομικό αδιέξοδο λόγω της κρίσης».

 

Για την αυθαιρεσία των τραπεζών και το «πλιάτσικο των πλειστηριασμών» και μίλησε και ο Στέφανος Καλαϊτζής. Τόνισε ότι πανελλαδικά η πλειοψηφία των συμβολαιογραφικών συλλόγων (οι 5 από τους 9) απέχουν. «Η δίωξη των 19 ατόμων στην Αργολίδα είναι γεμάτη αυθαιρεσίες και παρανομίες» είπε.

 

Ο Γιάννης Μιχαλόπουλος επεσήμανε, εν αναμονή των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, ότι ένα «κοράκι», με το πάτημα ενός κουμπιού μπορεί να βάλει τέρμα στουες κόπους μιας ζωής ενός βιοπαλαιστή και ζήτησε από τους πολίτες να μη φοβηθούν και να βρεθούν στο πλευρό του Κινήματος κατά των πλειστηριασμών.

 

Την έμπρακτη αλληλεγγύη όλου του λαού με τη στήριξη των ανθρώπων που χάνουν τις περιουσίες τους από τις τράπεζες ζήτησε και ο Δημοσθένης Δρούγκας. Δεν παρέλειψε να τονίσει ότι το Κράτος έχει κάνει τρεις ανακεφαλαιοποιήσεις τραπεζών.

 

Τους τελευταίους μήνες που στην Αργολίδα δραστηριοποιείται η Κίνηση κατά των πλειστηριασμών, έχουν αποτραπεί στο Ειρηνοδικείο Άργους 12 πλειστηριασμοί από τράπεζες και στο Ειρηνοδικείο Ναυπλίου 9.

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια