Εκδρομική εκδήλωση από την Αργολική Λέσχη Μηχανοκινήτου Αθλητισμού 4Χ4

 

H Αργολική Λέσχη Μηχανοκινήτου Αθλητισμού 4Χ4 Ναυπλίου “Α.Λ.Μ.Α. 4Χ4” θα διοργανώσει την Κυριακή 22 Οκτωβρίου από τις 9.30 πμ – 3 μμ, την εκδρομική εκδήλωση “3ο OFF ROAD EXPERIENCE TROPHY” στην Αργολίδα.

 

Το «3ο OFF ROAD EXPERIENCE TROPHY» δεν είναι αγώνας. Είναι μια εκδρομική εκδήλωση με οχήματα 4Χ4, με το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής να κινείται σε χωματόδρομους και αρκετές φορές εκτός δρόμου.

 

Τα πληρώματα σε ομάδες των 2 – 3 οχημάτων, με την βοήθεια road book και ανάλογα με την επιθυμία και τις δυνατότητες τους, επιλέγουν να ολοκληρώσουν προαιρετικά την διαδρομή: Α) της ADVENTURE (εύκολη έως μέτρια) η Β) της X-ADVENTURE (μέτρια έως δύσκολη). Στο road book θα επισημαίνονται κάποια σημεία φωτογράφησης σαν Σ.Ε.Δ. (σημεία έλεγχου διέλευσης) καθώς και Ε.Δ. (ειδικές διελεύσεις) αντίστοιχα για την κάθε κατηγορία Α ή Β.

 

Το μήκος της διαδρομής θα είναι 70 περίπου χιλιόμετρα και διάρκειας 5 ωρών.

 

Το terrain θα αποτελείται από λίγη άσφαλτο, αρκετούς χωματόδρομους, άμμο, λάσπη (αν βρέξει) και κυρίως για την X-ADVENTURE αρκετά σημεία εκτός δρόμου.

 

Σημείο εκκίνησης στην Ασκληπιού 13 Ναύπλιο όπου βρίσκεται και το γραφείο της Λέσχης μας Α.Λ.Μ.Α. 4Χ4 ΝΑΥΠΛΙΟΥ και τερματισμός πάλι στην Ασκληπιού 13 όμως στο 4QUATTRO όπου μας περιμένει η ολοκλήρωση της εκδήλωσης με ψηφοφορία, απονομή διπλωμάτων και πλούσιο γεύμα.

 

Για τη συμμετοχή στο «3ο OFF ROAD EXPERIENCE TROPHY» είναι απαραίτητο τα 4Χ4 οχήματα σας να είναι ασφαλισμένα και σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ.

 

Επίσης προτείνονται για την κατηγορία:

 

Α) ADVENTURE λάστιχα τουλάχιστον all terrain , εμφανές σημείο ρυμούλκησης , ιμάντα ρυμούλκησης , φωτογραφική η κινητό με δυνατότητα λήψης φωτογραφιών , πυξίδα , νερό κλπ.

 

Β) X-ADVENTURE λάστιχα mud terrain , εμφανές σημείο ρυμούλκησης , ιμάντα ρυμούλκησης , εργάτη τουλάχιστο στο ένα αυτοκίνητο της ομάδας , φωτογραφική η κινητό με δυνατότητα λήψης φωτογραφιών, πυξίδα , νερό κλπ.

 

Το κόστος συμμετοχής για κάθε όχημα με πλήρωμα (οδηγό – συνοδηγό) είναι 40€ και για κάθε επιπλέον επιβάτη 15 €. Περιλαμβάνει road book , διακριτικά κάθε ομάδας , αναμνηστικά διπλώματα και ένα πλούσιο γεύμα.

 

Για δηλώσεις συμμετοχής στο mail [email protected] ή στο fb 4x4nafplio ή στο www.4x4nafplio.gr και στο www.to4x4.gr καταθέτοντας το αντίστοιχο ποσό στον λογαριασμό ALPHA BANK GR0301406720672002002005642 της Α.Λ.Μ.Α.4Χ4 ΝΑΥΠΛΙΟΥ το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 19/10/2017.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να καλέσετε στο 6934087029 (Χριστόδουλος Πενταράς).

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια