Θετικότατα σχόλια για τη συμμετοχή της Τουριστικής Σχολής Άργους στην έκθεση “Πελοπόννησος EXPO”

 

Στην Πελοποννησιακή έκθεση Εxpo 2017 συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία η Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης – ΙΕΚ Πελοποννήσου με τα μαγειρικά τμήματα υποστηρίζοντας το περίπτερο τοπικών εδεσμάτων αλλά και τις γαστρονομικές δημιουργίες των Σεφ και των επαγγελματιών επισιτισμού που λάμβαναν μέρος σε κάθε εκδήλωση.

 

Οι καταρτιζόμενοι απέσπασαν άριστα σχόλια για το επίπεδο εκπαίδευσής τους τόσο από τον συνεργαζόμενο με την σχολή βραβευμένο Σεφ κ. Γιαννόπουλο Βασίλειο, τους επισκέπτες αλλά και την Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Δαμούλο Φώτη.

 

Ο Διευθυντής του ΙΕΚ Πελοποννήσου ευχαριστεί και συγχαίρει τους παρακάτω συμμετέχοντες καταρτιζόμενους -νες Α’ και Β’ έτους σπουδών ειδικότητας Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης για την άριστη εικόνα και επίδοση που επέδειξαν κατά την διάρκεια της εκθέσεως από την Τετάρτη 27 Σεπεμβρίου έως την Κυριακή 1 Οκτωβρίου:

 

– Παναγιώτου Νικόλαο
– Γιαννοπούλου Κωνσταντίνα
– Ανδρουτσόπουλο Αγγελο
– Γκολέμη Ελλη
– Σωτηρόπουλο Παναγιώτη
– Ριμπα Αναστασία
– Καούσια Στεφανία
– Μπασδέκη Παρασκευή

 

Η κατάρτιση στην Δημόσια Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Αργους (ΙΕΚ Πελοποννήσου) αποτελείται από 4 αυτόνομα εξάμηνα και 1 εξάμηνο αμειβόμενης πρακτικής άσκησης σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις πολυτελείας.

 

Η επιτυχής παρακολούθηση και η συμμετοχή σε εξετάσεις πιστοποίησης οδηγεί στην απόκτηση Διπλώματος επιπέδου 5 (Ευρωπαϊκής εμβέλειας) σύμφωνα με το εθνικό πλαίσιο προσόντων.

 

Πληροφορίες εκπαίδευσης:  Άργος – τηλ 27510 20127, 20115 – Κωνσταντοπούλειο Μέγαρο.

 

Ο Διευθυντής ΙΕΚ Πελοποννήσου
Κωνσταντίνος Καχριμάνης

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια